– Fredrikstad er min hjemmebane

Fighting face. Caroline spilte feiende flott tennis og sikret seg finaleplass i Grand Prix-turneringen i Fredrikstad.

Fighting face. Caroline spilte feiende flott tennis og sikret seg finaleplass i Grand Prix-turneringen i Fredrikstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

InnsendtFBTV sender direkte fra 13:00. Vi viser finalene i single dame, herredouble og single menn. Kampene kommenteres av Henrik Norvald.

Her ser du Caroline Murer Rhode-Moe i aksjon høyt og lavt på rødgrusen i Bydalen lørdag. Hun slo seg fram til finalen under Grand Prix-turneringen. 

På sidelinjen heiet besteforeldrene fra Fredrikstad, Duddu og Kjell Rhode-Moe.

Søndag klokken 13 kan du se Caroline live i Fredrikstad, eller om du heller vil på den direktesendte tv-overføringen fra Fredriksstad Blad, der Henrik Norvald er kommentator

- Fredrikstad er på mange måter min hjemmearena, sier Caroline (25) som representerer Blommenholm, men som har gjennom årene hatt mange treningsøkter på Wiesebanen. Familien har hytte i Onsøy. Hun har tilhørt norgeseliten i flere år, har spilt collegetennis og skaffet seg utdannelse ved University of Mississippi.

Besteforeldrene synes selvsagt at det er stas at barnebarnet gjør det så bra her i byen.

- Så ofte vi kan stiller vi opp når hun spiller turneringer her på Østlandet, sier farfar Kjell Rhode-Moe.

Caroline er i storform for tiden. De to siste Grand Prix-turneringene i Lillestrøm og Larkollen har begge endt med seier.

Før finalen varmer hun opp med Fredriksstad-tennisens Grand Old Star, Jahn Henrik Wiese (78).

FBTV overfører også to herrefinaler. Først single. Her gjenstår to semifinaler på morgenen. Her spiller Eirik Sars Grøner mot Rana-Roop Singh Bhullar og Sarunas Gailius mot Mirza Koristovic.

I siste tv-kamp dreier det seg om double. Eirik Sara Grøner og Remy Aleksander Johansen møter Raana-Roop Singh Bhullar og Fredrik Øyan Moe.

Fredrikstad Tennisklubb runder 90 år i år, og det er faktisk 50 år siden klubben arrangerte en tilsvarende turnering. Jahn Henrik Wiese var aktiv i klubben også den gang og synes det er flott at klubben igjen melder seg på turneringskartet.

- Tennis er en flott idrett, som fortjener større oppmerksomhet. Mye positivt skjer i klubben for tiden. Ikke minst har vi en drivende god trener i Jonathan Dalnoki, slår Wiese fast.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags