Skogstrand med verdens mest høylytte heiagjeng

TROMMER: Heine Aardalen, Thomas Ryste og Willy Brusdal sørget for liv i Kongstenhallen da Skogstrand-jentene i bakgrunnen spilte kamp. (Foto: Harry Johansson)

TROMMER: Heine Aardalen, Thomas Ryste og Willy Brusdal sørget for liv i Kongstenhallen da Skogstrand-jentene i bakgrunnen spilte kamp. (Foto: Harry Johansson) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ida Ryste (12) måtte innrømme at det var litt flaut å spille håndball samtidig som pappa Thomas slo trommer og gapte for full hals mens hele Kongstenhallen hørte det.

DEL

I en jevn kamp hvor de lenge ledet måtte Skogstrands jenter 12-lag til slutt gi tapt med ett mål for Tune i en spennende kamp. Etter kamp holdt likevel Skogstrand-jentene motet oppe.

– Dem er et veldig bra lag, så det å tape med bare ett mål var ikke så verst av oss. Vi får satse på å vinne B-sluttspillet nå da, sa Juliane Sofie Antonsen.

- Flaut og litt morsomt

Mens håndballjentene ga alt på banen, så ga håndballpappaene fra Skogstrand alt på sidelinjen. Heine Aardalen, Thomas Ryste og Willy Brusdal alt på sidelinjen.

Trioen hadde stilt seg opp med trommer og banket taktfast og sang mens kampen gikk på.

– Dette gjør vi hver kamp, og vi øver hver fredag, øvinga er egentlig mest en unnskyldning for å kose oss da, spøkte supportertrioen, som var vel så skuffet som spillerne over å tape mot sarpingene.

Blant spillerne var det en litt blandet reaksjon på støtten fra sidelinja.

– Det er egentlig flaut å spille når de heier, siden det er pappaen min, men det er litt gøy også da, svarer Ida Ryste, og får støtte fra lagvenninnene Juliane Sofie Antonsen og Kayla Malonda i at det er mest gøy.

Klare for konsert

Skogstrand-jentene startet turneringen med kamp fredag, men Fredrikstad Cup er som kjent mer enn bare håndball. Det er tivoli, konserter, konkurranser og møter med håndballstjerner.

– Hva er det dere gleder dere mest til?

– Konserten, svarer de tre Skogstrand-jentene i kor.

De trekker frem Freddy Kalas som en de gleder seg til å høre, men aller høyest i kurs står boyband-gruppa, The Main Level.

– Hvorfor er The Main Level best?

– Fordi de er kjekke, kule og flinke, smiler Kayla.

Direktesending av kamper under Fredrikstad Cup her

Se kamper i opptak fra Fredrikstad Cup her

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags