Gå til sidens hovedinnhold

Torp IF fikk landslagstreneren på besøk

Artikkelen er over 3 år gammel

I helgen arrangerer Torp IF Eat Move Sleep Cup. Onsdag fikk klubben besøk av G18-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen.

Her ledet han en treningsøkt med klubbens 2001-årgang. På foredraget etter treningsøkten snakket Johansen om viktigheten av fysisk aktivitet, et sunt kosthold og nok søvn.

- Dette var veldig morsomt, lærerikt og inspirerende for både spillere og trenere, sier Ole Jørgen Torp, fotballeder i Torp IF.  

Eat Move Sleep Cup, tidligere Bendit Cup, har vært en suksess over hele landet de siste tolv årene. Nytt av året er konseptet «Super-onsdag», som blir arrangert av NFF/BAMA.

 

I forkant eller etterkant av hver turnering vil Eat Move Sleep-ambassadørene få besøk av en landslagstrener eller andre NFF-profiler, som vil lede en treningsøkt med spillere fra klubbens ungdomsavdeling. Etter økten vil det holdes et kort seminar der hele klubben inviteres til å være med. Temaet her vil være hva som skal til for å bli best mulig i fotball, samt viktigheten av fysisk aktivitet, et sunt kosthold og nok søvn.

- NFF er imponert over innsatsen som Torp IF har gjort for å formidle Eat Move Sleep-budskapet til spillere, foreldre og nærmiljø. Klubben har jobbet godt og hatt et stort engasjement for Eat Move Sleep over en lengre periode, og vi gleder oss til å følge utviklingen fremover. Programmet for helgens Eat Move Sleep Cup ser også veldig spennende ut – i tillegg til kampene vil både spillere og foreldre lære om hvor viktig det er å ha et sunt og godt kosthold, nok fysisk aktivitet og god søvn, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt.

 

Kommentarer til denne saken