Tarik usikker foran oppgjøret mot Slovenia

Håper å bli klar: Tarik Elyounoussi håper å være tilgjengelig for spill når Norge møter Slovenia lørdag. (foto: Kristian Eriksen/VB Media)

Håper å bli klar: Tarik Elyounoussi håper å være tilgjengelig for spill når Norge møter Slovenia lørdag. (foto: Kristian Eriksen/VB Media) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tarik Elyounoussi trente alternativt da landslaget tirsdag trente på Åråsen.

DEL

Landslagssjef Lars Lagerbäck regner med å stille med full tropp mot Slovenia lørdag, men både Elyounoussi og landslagskaptein Stefan Johansen trente alternativt.

Tarik pådro seg en smell i AIKs 1-1-oppgjør mot Örebro i helgen.

- Han kjenner seg bedre, men de har ikke noen prognose for hvor raskt han kan trene igjen. Vi håper han kan det snart, sier Lagerbäck til NTB.

Tarik går en spennedne høst i møte. Klubblaget AIK topper Allsvenskan når fem serierunder gjenstår. Stockholmsklubben har en luke på åtte poeng ned til rivalene Hammarby og IFK Norrköping som begge har 50 poeng.

Moi er tilbake

Landslagskaptein Stefan Johansen trente alternativt - sammen med Elyounoussi tirsdag.

– Stefan fikk tydeligvis en smell som han ikke var klar over selv da han kom inn i forrige kamp. Det skal ikke være noe problem, og han sier selv at han kan trene i morgen. Men jeg har ikke rukket å høre hva det medisinske personellet sier etter treningen, sa landslagssjefen.

Godt nytt er det dog at Mohamed Elyounoussi er klar for spill etter å ha stått over to strake kamper for klubblaget Southampton.

– Han trente i dag, så det skal ikke være noe problem. Han kjenner litt smerte, men skal kunne kjøre for fullt, sier Lagerbäck.

Norge møter Slovenia i UEFAs nasjonsliga på Ullevaal stadion lørdag. Tre dager senere venter Bulgaria, også den kampen på hjemmebane.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags