Østsiden videre i NM-kvalifiseringen: – Må heve oss om vi skal komme til 1. runde

TILBAKE: Liridon Selmani er tilbake i Østsiden og scoret 1-0-målet mot Rakkestad onsdag kveld. (Foto: Henrik Myhrvold Simensen)

TILBAKE: Liridon Selmani er tilbake i Østsiden og scoret 1-0-målet mot Rakkestad onsdag kveld. (Foto: Henrik Myhrvold Simensen)

Artikkelen er over 3 år gammel

(Østsiden - Rakkestad 2-0) Østsiden var storfavoritter mot Rakkestad, men ble presset i 2. omgang før Joe Lunde avgjorde med en kanonkule.

DEL

Østsiden-trener Daniel Lubieniecki var fornøyd med Østsidens 1. omgang. Da hadde Liridon Selmani sendt laget i ledelsen, men etter hvilen ble de satt press på.

– Vi gikk inn med en innstilling om at dette kunne bli vanskelig. De er fysiske, satte press på oss og var farlige på dødballsituasjoner. Det kunne fort stått 1-1, og da hadde det blitt vanskelig for oss, forklarer Selmani.

Men det ble det ikke. Isteden scoret Østsiden-veteran Joe Lunde på et frispark fra 25 meter, og etter 2–0 kunne det fort blitt mer.

– Om vi ønsker å komme til Cupen må vi heve oss, vi vinner ikke neste kvalifiseringsrunde om vi spiller slik, slår hovedtrener Lubieniecki fast, som mener laget sviktet både når det gjaldt duellkraft og aggressivitet i spillet.

Liridon Selmani scoret som nevnt kampens første mål, men brant også noen store sjanser på slutten. 24-åringen har en periode bak seg i Østsiden fra 2014-sesongen, men har også spill i den svenske eliteserien og 1. divisjon på CV-en. Nå gleder han seg til å spille for Østsiden igjen.

– Jeg har gått seks måneder uten fotball før jeg kom hit igjen. Selv om det har blitt noen mål i treningskampene så må jeg være ærlig å si at jeg ikke har vært på mitt beste, man trenger litt tid og må jobbe hardt nå frem mot seriestart, avslutter den svenske spissen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken