Gå til sidens hovedinnhold

Skogstrand toppet sesongen med kretsmesterskap

Artikkelen er over 4 år gammel

Skogstrand har hatt en strålende sesong i 7. divisjon, og vant serien uten et eneste tap. Onsdag ble det hele toppet med kretsmesterskap.

Skogstrand gikk gjennom 18 kamper i serien uten å tape, og rykket med det opp til 6. divisjon. Men sesongen stoppet ikke der. I konkurranse med de to andre avdelingsvinnerne i 7. divisjon, vant også Skogstrand kretsmesterskapet.

I finalen som ble spilt mot Ørje onsdag vant Skogstrand med solide 6–1 mot Ørje.

– Det var en solid kamp mot et veldig godt lag. Vi tok ledelsen 1–0 allerede etter fem minutter. Resten av omgangen er ganske jevn, men like før pause scoret Tor Trondsen fra midtbanen, så da gikk vi til pause med en følelse av at dette hadde vi kontroll på, sier en av spillerne, Thomas Skjærli Hansen.

I annen omgang var det ingen tvil om hvem som skulle gå seirende ut av oppgjøret. Det hele endte med 6–1 til Skogstrand. Dermed har gultrøyene hatt en tilnærmet perfekt sesong.

– Veldig deilig å toppe sesongen med et kretsmesterskap. Vi har ikke tapt en eneste kamp i år, og gleder oss til å ta steget opp til 6. divisjon, sier Skjærli Hansen.

Christian Bye, Tor Trondsen, Emil Sjo, Thomas Skjærli Hansen, Emil Sahlman og Herman Lindstrøm scoret målene for Skogstrand.

I første kamp i KM-serien vant Skogstrand 3–0 borte mot Ås.

Kommentarer til denne saken