Selbak leder an i opprykkskampen – knuste Trosvik

SEKS MÅL: 6-0 blir her satt inn av Jonas Høiden i sluttminuttene. Trosvik-keeper Phillip Malcolm kan lite gjøre.

SEKS MÅL: 6-0 blir her satt inn av Jonas Høiden i sluttminuttene. Trosvik-keeper Phillip Malcolm kan lite gjøre. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

(Selbak - Trosvik 6-0) Både Selbak og Råde vant 6-0 lørdag. Med fire kamper igjen ligger Selbak to poeng foran, Selbak-trenerne gleder seg over at grønntrøyene har alt i egne hender.

DEL

Mot et fortapt Trosvik var Selbak store favoritter på hjemmebane lørdag ettermiddag.

Årsverste

Men på eget gress lugget det litt for Selbak. De skapte et par store målsjanser selv, men Trosvik, som kun har tatt seks poeng totalt denne sesongen, hadde to store sjanser, og kunne fort ledet etter de første 45 minuttene.

– Årsverste, slår Selbak-trener Jon-Morten Skåksrud fast.

– En veldig snål omgang, fra vår side er det helt energiløst, utfyller trenerkollega Magne Olsen.

Seks mål etter pause

Etter hvilen skrudde derimot Selbak opp tempo. Thomas Kolseth sørget for 1-0, etter det var det fullstendig overkjøring.

Ola Bergh, Sebastian Engsmyhr og Jonas Høiden ble alle satt inn i 2. omgang. Bergh scoret to ganger, mens de to andre scoret en gang hver, i tillegg nettet også Petter Moen, dermed vant Selbak komfortabelt 6–0 til slutt.

– Trosvik kom hit for å forsvare seg. Heldigvis greier vi å snu det i 2. omgang. Vi visste at de ville få det tøft om vi fikk 1-0, og det viste seg også å stemme, selv om vi helst skulle hatt det målet tidligere, forklarer Olsen og Skåksrud fra Selbak.

Knusende Råde-seier gir fortsatt spenning

Mens Trosvik nå med all sannsynlighet må ta turen ned i 5. divisjon, så kjemper Selbak med Råde om å ta turen opp i 3. divisjon. Selbak er to poeng foran etter at også Råde vant 6-0, i sin kamp mot Tistedalen lørdag.

– Det er fire kamper igjen nå, vi må bare tenke på oss selv, og gjør vi jobben så rykker vi også opp, slår Selbaks trenerduo fast.

Her kan du se tabellen i 4. divisjon!

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags