Kråkerøy med sterk borteseier

Av

(Oppsal – Kråkerøy 1 – 3) Etter en vel gjennomført bortekamp mot Oppsal kunne Kråkerøy innkassere en ny tre-poenger lørdag ettermiddag.

DEL

Kråkerøy var på fra start, og skapte tidlig en del ”nesten-sjanser”. Derfor var det surt da Oppsal tok ledelsen på sin første mulighet etter en fin kontring. Kråkerøy fortsetter å skape sjanser uten å få noe særlig uttelling, og lå dermed under til pause.

- Jeg syntes vi gjør en bra første omgang uten å få betalt for arbeidet. I pausen ble vi enige om å gå ut med guts og avgjøre andre omgangen, fortalte Kråkerøy-trener Jon Hermansen.

Kråkerøy-dominans

Etter pause har Kråkerøy stort sett full kontroll på sysakene. Bortelaget fikk tidlig utlignet ved Joachim Olsen, og da fikk de blod på tann. De neste 20-25 minuttene var Kråkerøy fryktelig gode. Oscar Lopez Borgersen sendte gjestene i ledelsen før Oliver Alphonso økte ledelsen ytterligere. Dermed kunne Kråkerøy dra hjem til Blomsterøya med tre ferske poeng i sekken.

Fortjent seier

Kråkerøy-trener Jon Hermansen var en fornøyd mann da Fredriksstad Blad ringte han etter kampslutt.

- Vi har fem spillere fra startelleveren ute med skader, så vi dro inn med en redusert tropp. Uansett viser gutta en utrolig vilje og moral, og vi får betalt for å ha en god bredde i troppen, forklarte Hermansen.

Ny sesong – nye utfordringer

Dermed klatrer Kråkerøy ytterligere på tabellen, i det som er langt mer utfordrende liga enn fjorårets utgave.

- Det er en slåsskamp for poengene hver eneste kamp. Ingen poeng kommer på sølvfat. Det krever mer energi å ta poeng. Nå ligger vi brukbart an, men vi skal prøve å klatre litt til, avsluttet Hermansen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags