Gå til sidens hovedinnhold

Kråkerøy G14 og Greåker G16 ble kretsmestere!

Artikkelen er over 2 år gammel

En runde før slutt kunne disse Kråkerøy-guttene juble over å ha sikret seg kretsmesterskapstittelen.

Kråkerøy vant nemlig 2-0 borte i toppoppgjøret mot Kvik Halden.

Med ti seire, èn uavgjort og to tap på 13 kamper topper Kråkerøy KM-tabellen med 31 poeng. Kvik Halden følger på 2. plass med 24 poeng. Kun en serierunde gjenstår og dermed blir Kråkerøys serieavslutning mot Begby onsdag kun en formalitet.

Kråkerøy-laget, som trenes av Mads E. Andersen, møtte Tune, HSV og Kambo i vårsesongen. Her vant Kråkerøy samtlige tre kamper.

For Kråkerøy som klubb har årets sesong i ungdomsfotballen vært en stor suksess. Nylig ble også klubbens juniorlag kretsmestere og kunne dermed feire opprykk til junior interkrets B.

– Det er første gang et Kråkerøy-lag blir kretsmestere i ungdomsfotballen. Og det kommer som et resultat av mange år med god jobbing i Kråkerøy, sa utviklingssjef Svein Nilsen til FB etter at juniorguttenes KM var sikret.

Greåker ble mestere 

Etter en kruttsterk sesong, tok Greåkers G16-lag den nødvendige seieren i sesongens siste kamp og kunne slippe jubelen løs som kretsmestere sesongen 2018.

Med ti seire og tre uavgjorte, ledet Greåker tabellen i KMs A-sluttspill, ett poeng foran Lisleby før sesongens siste kamp. Med seier i sesongens siste kamp mandag kveld, ville Greåker bli kretsmestere.

I en kamp hvor Greåker tok ledelsen, slo Trosvik tilbake og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

– Det ble nok litt nerver i laget når vi produserte så mange sjanser i første omgang, uten å ta med oss ledelsen inn til pause, sier Greåkers trener Kim Ågheim.

 

Den dårlige uttellingen i første omgang ble imidlertid fort glemt etter pause.

Greåker tok ledelsen 2-1, bare to minutter ut i andre omgang og tre minutter senere hadde de lagt på til 3-1.

– Fra 3-1 målet og inn, var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, sier Ågheim.

Moa-laget viste styrke utover i kampen og vant til slutt komfortabelt, med sifrene 6-1.

– Dette fortjener virkelig guttene. De har stått på så hardt gjennom hele sesongen og de er virkelig verdt denne kretsmester-tittelen, sier Ågheim som forøvrig tar over treneransvaret for Greåkers nyopprykkede A-lag neste sesong.

Kommentarer til denne saken