Tidligere FFK-midtstopper klar for Allsvenskan

Spilte en sesong: Johan Hammar ble hentet til FFK foran 2015-sesongen. Her sammen med Arne Erlandsen som kom inn samme høst.

Spilte en sesong: Johan Hammar ble hentet til FFK foran 2015-sesongen. Her sammen med Arne Erlandsen som kom inn samme høst. Foto:

Husker du denne høyreiste midtstopperen? Nå er han klar for den svenske toppklubben Häcken.

DEL

Johan Hammar (23) spilte 25 kamper (23 serie- og to cupkamper) for FFK 2015-sesongen. Midtstopperen på nesten to meter ble hentet til FFK rett før seriestart. Han kom da på lån fra Malmö FF, og hadde tidligere i karrieren vært en del av akademiet til Everton.

Hammar spilte 1.754 minutter for FFK før han returnerte til svensk fotball etter sesongslutt. Denne sesongen har han vært kaptein for Örgryte i svensk Superettan, nivået under Allsvenskan.

Etter denne sesongen er han kontraktsløs og nylig ble det klart at midtstopperen er enig med Häcken om en kontrakt. Det melder Fotbollstransfers.com.

I følge nettstedet skal også IFK Göteborg og Helsingborg ha vist interesse.

- Han har hatt en fantastisk utvikling i Örgryte. Det er også derfor han ble valgt til kaptein denne sesongen. Johan har utviklet seg mye og jeg tror han er klar for steget opp til Allsvenskan, sier Hammars agent Jonathan Chalkias till Fotbolltransfers.com.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags