Gå til sidens hovedinnhold

Norge vant på Fredrikstad Stadion – landslagssjefen skryter av Herlovsen som kan gjøre comeback på landslaget

Artikkelen er over 4 år gammel

(Norge - Nord Irland 4-1) Landslagstrener Martin Sjøgren forteller at han har en god dialog med Isabell Herlovsen (29), og ønsker Fredrikstad-jenta hjertelig velkommen tilbake til det norske landslaget.

Sommerens EM-sluttspill endte i fiasko da Norge røk ut av gruppespillet etter tre strake tap. Den svake sportslige innsatsen ble etterfulgt av murring utenfor banen, som kulminerte i at lagets største stjerne, Ada Stolsmo Hegerberg, trakk seg fra videre landslagsspill.

Fredag kom derimot en etterlengtet opptur da Norge slo Nord Irland 4–1 på Fredrikstad Stadion, i en kamp de norske kvinnene sløste enormt med sjanser, og strengt tatt burde vunnet langt mer.

Vil ha Herlovsen tilbake

Etter at Isabell Herlovsen signerte for kinesiske Jiangsu vinteren 2017, så valgte hun også midlertidig å takke nei til landslaget. Kontrakten hennes med det kinesiske laget går snart ut, det kan bety et comeback på landslaget.

– Jeg har en god dialog med Isabell, og hun er lysten på landslagsspill om hun er frisk og klar. Om hun er frisk og klar er det da gode muligheter for at hun er med allerede i oktober-troppen hvor vi møter Nederland, forteller Sjøgren.

– Hva tenker du om henne som spiller?

– Hun er en hardtarbeidende lagspiller som er god i boks og er en notorisk målscorer. Sånne spillere har vi behov for, hun er en spille i topp klasse som er hjertelig velkommen til landslaget om hun er frisk og klar, svarer Sjøgren.

 

Kommentarer til denne saken