Heftig debatt i FB-panelet: – Det der er noe forbanna piss

Snuoperasjonen mot Brattvåg søndag ettermiddag gjør naturligvis at stemningen i studio er langt bedre denne mandagen. Men ikke alt er rosenrødt i blant herrene denne uken heller.

DEL

Blant annet blir det en voldsom debatt om det er positivt eller negativt for FFK å alltid spille sist av lagene i toppkampen.

– Det er er noe forbanna piss. Hvorfor er det negativt for FFK å spille sist? Jeg mener det vel så gjerne kan være en fordel, sier tv-kommentator Christian Brevik.

I tillegg blir det naturligvis prat om de gjenværende kampene for både Stjørdals-Blink, Kvik og FFK.

– Stjørdals-Blink er soleklare favoritter til å vinne avdelingen. Det er ingenting som tilsier at de skal gå på en smell nå, sier FB-sportens Erik A. Pedersen i podkast.

Podkast-panelet er fornøyd med rødbuksenes annen omgang mot Brattvåg, men uttrykker samtidig bekymring over det som ble vist de første 45 minuttene.

– Det er bekymringsverdig å se bunnivået til FFK. Det som ble vist i første omgang kan ingen i klubben være bekjent av. Heldigvis var det et annet lag som kom ut på banen i annen omgang, sier programleder Kristian Bolstad.

I denne ukens podkast går også panelet gjennom de resterende kampene denne sesongen.

– FFK må bare fokusere på seg selv. De må mest sannsynlig vinne alle de resterende kampene for å ha en sjanse på opprykket, sier Joakim Simensen.

Panelet er også innom Stjernens fryktelige sesongstart og FBKs skuffende tap borte mot Aker i helgen.

Podkast-gutta er tilbake med en ny episode etter søndagens seier mot Brattvåg.

Podkast-gutta er tilbake med en ny episode etter søndagens seier mot Brattvåg. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags