FFK åpnet kampen godt, og matchuret viste kun fem minutter da Ismar Dizdar sendte rødbuksene i ledelsen, etter en perle av et frispark. Etter dette tok Vålerenga mer og mer over, og det var ikke ufortjent da laget fra Oslo utlignet 20 minutter senere.

1-1, et resultat som også sto seg til pause. Andre omgang startet som den første med et smell, men denne gangen var det Vålerenga som tok ledelsen. Like etter pådro FFKs Erlend Mikalsen seg rødt kort – etter to gule på kun fire minutter.

Med 1–2 og én mann mindre virket oppgaven tung for FFKs unggutter, men Ismar Dizdar sørget igjen for balanse i regnskapet. Etter 64 minutter steg han til værs på en corner, og tegnet navnet sitt i målprotokollen for andre gang i kampen. Dessverre for FFK responderte gjestene umiddelbart, og økte raskt til både 2–3 og 2–4.

Rett før slutt fastsatte laget fra hovedstaden resultatet til 2-5, og FFK er dermed ute av dette årets Norgesmesterskap for juniorlag. FFK-trener Magnus Meling mener tapet er surt.

– Akkurat nå føles dette veldig surt, da jeg føler vi henger godt med når vi spiller elleve mot elleve. Dessverre pådrar vi oss et relativt billig rødt kort i begynnelsen av andre omgang, og da blir det alltid tøft mot et av Norges beste juniorlag, oppsummerer Meling. Tomålsscorer Dizdar var også skuffet etter tapet.

– Det er alltid morsomt å score to mål, men det betyr ingenting når laget ikke vinner, avslutter Dizdar.