Gammel FFK-kjenning dukket opp på trening i Trondalen

På besøk: Kasey Wehrman var tirsdag på treningsfeltet i Trondalen der han ledet en treningsøkt for Gresviks 07-gutter. (alle foto: Privat)

På besøk: Kasey Wehrman var tirsdag på treningsfeltet i Trondalen der han ledet en treningsøkt for Gresviks 07-gutter. (alle foto: Privat)

Artikkelen er over 2 år gammel

Her inspirerer Kasey Wehrman (40) Gresviks 07-gutter. – En herlig og lærevillig gjeng, sier den gamle midtbanekjempen som legger til at han har stor tro på FFK-publikummet i år endelig skal få noe å juble over.

DEL

Det er Wehrmans tidligere lagkompis Brian West som er trener for «Giffarnas» 2007-årgang.

– Kasey og jeg har hatt kontakt med jevne mellomrom. Nå passet det seg slik at han kunne komme ned hit på en trening, sier West.

– En fantastisk ivrig og dedikert fyr som de unge guttene absolutt har mye å lære av. Han ga blant annet noen råd når det kom til forsvarsspill og posisjonering, fortsetter West som selv har en solid FFK-karrière. Hurtigtoget ble hentet til FFK vinteren 2004. Han står bokført med 15 mål 77 offisielle FFK-kamper.

Tilbake i Strømmen

Selv var Wehrman glad for å være tilbake på gamle trakter.

– Det er alltid hyggelig å komme tilbake til Fredrikstad. Jeg var her et par ganger i fjor også for å se på FFK. I tillegg har jeg fortsatt god kontakt med flere her nede – blant annet mine gamle naboer, sier Wehrman som lot seg imponere over Gresvik unge fotballgutter.

– Jeg håper de syntes dette var like gøy som meg, fortsetter midtbanekrigeren som nå er tilbake som assistenttrener for 1. divisjonsklubben Strømmen.

– Deilig å være tilbake. Vi har et spennende lag på gang. Er vi heldige med skader og spiller opp mot vårt potensial gjennom 30 matcher har jeg tro på en plassering blant de sju beste, sier Wehrman.

Defensiv struktur: Kasey Wehrman signerte for FFK i 2007. Året etter ble han utnevnt til kaptein.

Defensiv struktur: Kasey Wehrman signerte for FFK i 2007. Året etter ble han utnevnt til kaptein.

Tror på prosjekt-Høgmo

Wehrman har tro på at Per-Mathias Høgmo kan føre FFK opp til 1. divisjon.

– Det virker som om klubben er på rett vei nå. Det vil være naivt å tro at dette vil bli en enkel reise for FFK, for både Asker og Elverum har erfaring fra dette nivået og vet hva som venter, men for all del; FFK er store favoritter i avdelingen. Jeg synes Per-Mathias har fått inn riktige typer i laget, sier Wehrman som også denne sesongen håper å få sett et par FFK-kamper fra tribuneplass.

– Det hadde vært gøy å fått samlet noen av de gamle guttene igjen, sier 40-åringen som signerte for FFK i 2007. Året etter ble han utnevnt til kaptein, før han i august 2009 ble leid ut til Lyn og senere løst fra FFK-kontrakten.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags