Gå til sidens hovedinnhold

Dette FFK-laget nekter å tape - knuste Stabæk i toppoppgjøret

Artikkelen er over 3 år gammel

I stekende solskinn leverte FFKs gatelag en ny brennhet prestasjon. Onsdag ble tabellnabo Stabæk feid av banen med 7-2.

Dermed befestet FFKs gatelag sin posisjon som serieleder.

- Helt rått. Vi hadde full kontroll fra første spark og kunne egentlig fort ha vunnet med større sifre også. Jeg er så imponert av den gjengen vi har her nå, strålte trener Lars Petter Hansen.

Serieledere

Med 19 poeng, seks seire og èn uavgjort og 50-22 i målforskjell, er FFK serieledere. Stabæk (9 poeng) og Moss (7 poeng) følger på plassene bak. De to har riktinok et par kamper til gode på FFK, men det er allerede klart at FFK vil ende topp-3 i sin avdeling. Det betyr at man møter de tre beste lagene i den andre avdelingen til et sluttspill til høsten.

- Målet var å bli topp-3. Da vil vi uansett være blant de seks beste lagene i landet noe vi kan være kjempestolt av, sier Lars Petter Hansen.

Treningsvillig gjeng

Han roser sine spillere for innsatsen man legger ned.

- I vinter og i våres har vi hatt en stabil og treningsvillig gjeng. Det får vi betalt for nå, sier Hansen som har rundt ti spillere i snitt på hver trening. Onsdag var det hele 14 spillere som meldte seg selv kampklare.

- Veldig gøy at vi begynner å få på plass en såpass stor gruppe. De kjenner hverandre etterhvert godt også, slik at relasjonene ute på banen blir bedre og bedre, sier Hansen.

Neste kamp for gatelaget er et skikkelig lokaloppgjør. Da venter Moss på bortebane.

Kommentarer til denne saken