FFK sjanseløse mot Jerv

(Jerv - FFK 2-0) Et tafatt FFK var fullstendig sjanseløse på bortebane mot Jerv søndag kveld.

DEL

Det var Jerv som var det klart beste laget i åpningsminuttene i Grimstad. Hjemmelaget satte press på FFK, som slet med å holde ballen i laget.

Da Babajide David Akintola etter 30 minutter sendte Jerv i ledelsen med en strålende volley var det langt fra ufortjent. Målet kom etter at Henrik Bredeli enkelt ble passert av Jervs Danso.

Litt senere var FFK heldige da Danso igjen kjørte dribleshow, men istedenfor å spille rekkekamerat Ulrik Reinaldo Berglann alene med keeper valgte han å skyte fra 16 meter. Filip Westgaard var på og fikk blokkert det som kunne blitt en stor sjanse for Jerv. Minuttet etter var Akintola gjennom etter en forferdelig støttepasning som gikk rett til Jerv-spissen, men denne gang var avslutningen av det svake slaget.

Det nærmeste FFK kom før pause var en heading rett på keeper fra Johnny Buduson på overtid av omgangen.

Etter en begredelig 1. omgang ble Rocky Lekaj hevet inn fra start i 2. omgang for en svak Buduson. Det ga også litt effekt, med at FFK kom mer inn i kampen etter hvilen.

Et kvarter ut i 2. omgang kom nevnte Lekaj alene med keeper, driblet Jerv-keeperen, men kom for skjevt på mål og endte opp med å bli blokkert.

Da FFK ikke satt sin ene sjanse, så ble det etter hvert rom fremover, og det utnyttet Akintola, som kom alene med Håvar G. Jenssen, og puttet 2–0 sju minutter før slutt.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags