FFK-junior rykket ned

NEDTUR: Anas Farah, Thomas Rekdal og Joel Armstrong spilte fra start, men kunne ikke hindre FFK-tap og nedrykk fra interkrets A.

NEDTUR: Anas Farah, Thomas Rekdal og Joel Armstrong spilte fra start, men kunne ikke hindre FFK-tap og nedrykk fra interkrets A. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

(Bærum jr-FFK jr: 3-2): FFK sine juniorgutter var avhengig av minst ett poeng for å sikre plassen mot Bærum torsdag kveld. Det skjedde ikke.

DEL

FFK stilte med både Thomas Rekdal, Anas Farah og Joel Armstrong mot Bærum, men det holdt likevel ikke til poeng. Dermed rykker FFKs juniorgutter ned fra Interkrets A med kun ti poeng etter årets sesong. Bærum, som rødbuksene tapte mot torsdag, var avhengig av seier for å beholde plassen, og endte foran FFK med bedre målforskjell.

Det samme gjorde Lillestrøm, som knuste Sarpsborg 08 hele 9-0 torsdag, endte foran rødbuksene med bedre målforskjell.

Fredrikstad må dermed ta turen ned i interkrets B. Men det er fortsatt håp i hengende snøre. For dersom Follo legger ned driften, noe det er stor sjanse for at de gjør, tar Fredrikstad over den plassen. Men det er fortsatt ikke avgjort, ifølge FBs kilder.

Fredrikstad kom allerede etter 19 minutter torsdag kveld, men utlignet ved Leo Olsen da halvtimen var spilt på Sandvika Stadion. Ni minutter senere var imidlertid Bærum foran igjen – etter at Didrik Fredriksen scoret på et straffespark. Etter 52 minutter håpet mange i FFK-leiren at plassen skulle sikres da Siad Barakat utlignet til 2-2, men 14 minutter før slutt banket Bærum inn seiersmålet.

FFK var uhyre nære utligning tre minutter på overtid, men det endte likevel med Bærum-seier og trolig nedrykk for Fredrikstad.

Tabellen:

Foto:

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags