FFK glapp seieren mot ti mann i Elverum

MISTET HODET: Remi André Svindland mistet hodet og dyttet Alexander Henningsson over ende. Det resulterte i rødt kort.

MISTET HODET: Remi André Svindland mistet hodet og dyttet Alexander Henningsson over ende. Det resulterte i rødt kort. Foto:

(Elverum - FFK 1-1) FFK ledet 1-0 og Eleverum hadde en mann utvist, likevel glapp FFK seieren i 2. omgang i den viktige bortekampen mot Elverum.

DEL

1. omgangen var preget av to lag som skjønte alvoret av kampen. Mye lange baller, dueller og lite finspill. Ingen av lagene klarte heller å skape de store sjansene.

Ulrik Flo var nærmest i første halvdel av 1. omgang med et skudd like utenfor fra skrått hold.

Rødt kort

Rett før pause kom et vendepunkt i kampen. Alexander Henningsson satte inn en stygg takling på en Elverum-spiller. Remi-André Svindland hos Elverum reagerte kraftig med å løpe bort til Henningsson å dytte han over ende. Det hele resulterte i gult kort til Henningsson for taklingen, og rødt til Elverum-spilleren.

Med en mann mer fikk FFK overtak, og de traff også tverrligger rett før pausen da de presset på Elverum.

Etter pause fortsatte FFK-offensiven. Henningsson skjøt fra 20 meter, tidligere FFK-keeper Fredrik Tervaniemi reddet for Eleverum, men skjøv ballen rett inn i føttene på Sanel Kapidzic som smilte bredt og sendte FFK i ledelsen.

Kalddusj

Selv om Elverum var en mindre var ikke vertene helt ufarlige, selv om FFK skapte de to største sjansene ved Sanel Kapidzic. Men da FFK ikke scorte, så kom til slutt kalddusjen.

Jonas Enkerud knuste Filip Westgaard i en duell på bakerste stolpe på en corner, og stanget inn 1-1 med Elverums første avslutning på mål.

Etter scoringen spredte nervene seg tydelig i FFK-laget, og Elverum var laget, som til tross for at de var en mann mindre, som presset på.

I sluttsekundene på uavgjort fikk FFK to sjanser ved Ludvig Begby og Ulrik Flo, men ingen greide å score. Dermed endte det uavgjort mellom 1. divisjons to uavgjort-spesialister.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags