Gå til sidens hovedinnhold

Dinko Trebotic: – Jeg blir i FFK

Artikkelen er over 4 år gammel

Dinko Trebotic avviser påstandene om at han er på vei vekk fra FFK.

Det er en kjent sak at det vil bli utskiftinger av spillermateriell på Stadion i sommer. Andre Loberto gjentok til FB søndag at ting vil skje. Det er spillere med spisskompetanse som kan gå inn å styrke laget Loberto er ute etter.

Dinko Trebotic er en av dem som har blitt linket vekk.

– Man vet aldri i fotball, men jeg har kontrakt med FFK og er klar for å komme tilbake å bidra. Jeg synes vi blir bedre for hver kamp og er sikker på at vi vil gjøre en mye bedre andre halvdel av sesongen, svarer Trebotic.

Angående det å hente spillere har også Karoliussen en klar mening.

– Jeg har aldri vært tilhenger av å hente masse nye spillere. Ting tar tid, dette er et nytt lag. Andrea må vinne garderoben, det har han gjort. Om folk tror at man bare kan hente masse nye spillere og rykke opp, så er det ikke sånn. Vi jobber knallhardt sammen hver dag, jeg tror vi vil bli bedre og bedre. Det vi som er her som må gå i oss selv, det er vi som må gjøre det, slår Karoliussen fast.

Seieren gjør at FFK nå har tatt steget opp fra nedrykksplass, men fortsatt på kvalifisering til 2. divisjon, men er inne i en positiv periode med fire kamper uten tap.

FFK-spillerne får nå ferie frem til torsdag før forberedelsene til Florø-kampen 23. juli.

Kommentarer til denne saken