Gå til sidens hovedinnhold

Braktap for FFK i Bodø

Artikkelen er over 3 år gammel

(Bodø/Glimt - FFK 4-0) 26 sekunder tok det Bodø/Glimt å ta ledelsen, åtte minutter senere sto det 2-0, da var det kjørt for FFK på Aspmyra.

FFK fikk fordelen av å begynne med ballen i 1. omgang. Til tross for det klarte Bodø/Glimt allerede etter 26 sekunder å gå i ledelsen. Ulrik Saltnes fikk spasere gjennom på venstre, han la inn til Vegard Leikvoll Moberg som enkelt kunne sette 1–0 fra kort hold.

Etter åtte minutter ble vondt til verre. Bodø/Glimt vant en hodeduell. Bak den hadde Trond Olsen startet. Først reddet Håvar G. Jenssen, men på returen kunne han lite å gjøre, og ingen FFK-forsvarere var i nærheten av å stoppe Glimt-veteranen som doblet ledelsen.

FFK hadde noen brukbare skuddforsøk, men kom seg aldri til de virkelig store sjansene før pause. Bodø/Glimt på sin side traff tverrliggere og skapte store problemer for FFK, det kunne fort stått mer enn 2–0 etter de første 45 minuttene.

2. omgang fortsatte i samme spor, og midtveis ut i omgangen skjøt Ulrik Saltnes vertene opp i 3–0 på Aspmyra, etter at skuddet traff en FFK-spiller og gikk inn.

Minuttet etter var det fritt frem på høyresiden for de gulkledde. Foran mål fikk Trond Olsen stå i fred, da kostet det lysluggen lite å legge på til 4–0 for et overlegent Bodø/Glimt.

Serielederen vant dermed komfortabelt, mens FFK fortsetter å slite. Rødbuksene ligger fortsatt på kvalifiseringsplass. Elverum på plassen bak spilte uavgjort borte mot Levanger, og de er nå på like mange poeng som FFK. Søndag venter tabelljumbo Arendal, de er kun to poeng bak rødbuksene, ettersom de slo Jerv i Grimstad onsdag kveld.

Kommentarer til denne saken