- Fantastisk gøy!

Av
Artikkelen er over 20 år gammel

Neste uke får Raymond Kvisvik sin landslagsdebut i fotball, men EM vil han ikke tenke på.

DEL

Den 25 år gamle Greåker-mannen blir det lille tettstedets tredje A-landslagsspiller. Fra før har Erik Engsmyr (to kamper) og Bjørn Spydevold (37 kamper - en for Greåker) sluppet til på A-landslaget.
- Jeg har aldri vært innom noen aldersbestemte landslag i fotball. Tror jeg fikk med meg en kretskamp en gang, så dette var kjempemoro, sa Kvisvik i går.
Men neste ukes turnering blir ikke første gangen teknikeren representerer Norge.
- Jeg fikk med meg åtte-ti landskamper i innebandy for om lag fem år siden, sier Kvisvik stolt.

Tenker ikke på EM

Han ble nedringt av diverse medier etter Nils Johan Sembs uttak til turneringen på La Manga i Spania neste uke. Der skal Norge møte Island, Danmark og Sverige i en nordisk turnering.
- Jeg var akkurat ferdig med en O2-test da beskjeden kom. Kroppen var helt tom, men jeg kviknet raskt til etter den hyggelige meldingen, ler Kvisvik.
«Alle» mediene ville vite hva Kvisvik tror om mulighetene for å komme med i en EM-tropp.
- Jeg tenker ikke på EM i det hele tatt. Jeg har ingen formening om jeg kan være god nok til å komme med til sluttspillet. Nå får jeg i hvert fall sjansen til å vise meg frem, og det er vel ikke så mange gode venstrekant-spillere i Norge. Jeg tar dette uttaket som et hyggelig bevis på at jeg har jobbet riktig de siste årene, sier Branns største fargeklatt.

Best i helgen

Kvisvik har formen inne foran turneringen i Spania. I helgens storhallturnering i Ålesund ble han kåret til banens beste i finalen mot Stabæk (Brann vant 3-1).
- Det gikk veldig bra i turneringen. Jeg scoret tre mål og hadde fire assisterende pasninger, forteller Kvisvik.
Det var bare to av Branns mål i hele turneringen Kvisvik ikke var innblandet i.
Kvisvik er kjent som Branns fremste spilloppmaker. Med Mini Jakobsen ute av landslaget for godt er den rolle ledig i Sembs tropp.
- Jeg tror jeg skal holde lav profil i starten, så får vi se hva som skjer etter hvert, sier Kvisvik.
Han kan si farvel til vinteren i Norge for en god stund fremover. Brann kommer til La Manga når landslaget reiser hjem, og det betyr at Kvisvik skal tilbringe de tre kommende ukene i Spania.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags