Stjernen-trener Magnus Sundquist bekymrer seg ikke over at laget hans etter torsdagens tap mot Frisk Asker står igjen med null poeng på de siste tre kampene.

– Nei tre tap på rad kan komme. Det var vi klar over på forhånd. Nå møter vi Sparta borte på lørdag, og det er ikke enkelt å vinne i Sparta Amfi heller, sier Sundquist.
– Det vi må se på er hva vi kan gjøre for å forbedre oss. Vi må tenke på vårt, og jobbe for å bli tøffere, mener Stjernen-treneren.
Han mener grunnen til at Stjernen tapte mot Frisk Asker er enkel:
– De er rett og slett hetere enn oss på isen. De er hetere mann mot mann, ved løse pucker og stick mot stick. Vi må bli flinkere på å sette fart på skøytene, sier han.

Sundquist var heller ikke imponert over to tabber, en av Henrik Haukeland og en av Andreas Heier, som førte til to Frisk Asker-mål i en viktig periode i kampen.
– Vi ga bort to mål mot Lørenskog på lørdag, og vi gjorde det samme mot Frisk i dag. Ikke spør meg hvorfor, det må du nesten spørre spillerne om, sier treneren oppgitt.

Stjernen saboterte også seg selv ved nok en gang å pådra seg mange utvisninger. Hele seks tominuttere og en timinutters straff ble bokført.
Da sluttsignalet gikk viste måltavla 5-1 i favør Frisk Asker, et resultat som ut ifra kampbildet var helt på sin plass.