– FRID tegner et skremselsbilde

Oppgitt: Dagfinn Reinertsen mener Svein Femtehjell og FRID tegner et skremselsbilde av Arena Fredrikstad.

Oppgitt: Dagfinn Reinertsen mener Svein Femtehjell og FRID tegner et skremselsbilde av Arena Fredrikstad.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– FRID har hatt en stående invitasjon til å ha møter med oss. Én gang har de tatt seg bryet til å stille opp.

DEL

Det sier primus motor for Arena Fredrikstad, Dagfinn Reinertsen. Han hevder at FRID fra dag én har vært negative til Arena-planene.

– Jeg mener også at FRID bommer på et par vesentlige punkter i kronikken. Det har blant annet ikke blitt gjennomført noen høringsrunder.

– Jeg synes også det er trist at vi har et idrettsråd som jobber mot og snakker ned nye prosjekter. Jeg tror det er flere enn meg som sitter med en slik følelse, sier Reinertsen som likevel ikke tar FRIDs utspill med stor bekymring,

– Vi har jobbet med dette prosjektet i seks år. FRID har i like lang tid hatt muligheten til å komme med innvendinger, sier Reinertsen.

Og får støtte fra styreleder Bjørn Viggo Nilsen.

– Jeg anser at FRID har liten påvirkningskraftig. Men det tar naturligvis litt energi ut av deg når du gang på gang blir snakket ned. Jeg synes det er trist at FRID for eksempel ikke ser byuutviklingsaspektet ved dette.

– Vi legger et løp både sportslig og administrativt for å kunne være så best skikket som mulig for å innta en ny arena. Klarer ikke vi å få på plass en ny arena, vil vi være ferdig som toppklubb. Vi er allerede nå akterutseilt ved at vi kun har en isflate. Hallen er overfylt og slik vi driver nå er ikke forsvarlig i lengden, avslutter Nilsen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags