Overtidsdrama i Ramberg-debut

Hans Erik Ramberg debuterte lørdag for Kråkerøy

Hans Erik Ramberg debuterte lørdag for Kråkerøy

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det så lenge ut som Kråkerøy ville ta alle poengene i lørdagens lokaloppgjør mot Østsiden, men på overtid sikret Østsiden seg et verdifullt poeng. - Altfor dårlig, sier spillende Kråkerøy-trener Bjørnar Johannessen.

DEL

Etter en sjansefattig førsteomgang kunne Kråkerøy gå til pause med 1-0, scoringen signert Michael Røn. I andre omgang tok underholdningen seg betraktelig opp. Bashkim Osmani satte inn utlikningen etter en forsvartabbe, før Alexander Syversen igjen førte Kråkerøy i ledelsen. Kråkerøy hadde flere sjanser og så ut til å ro i land 3 viktige poeng, før Bashkim Osmani igjen dukket opp på overtid og sikret poeng for Østisden. Dermed endte lokaloppgjøret 2-2, og  med poengdeling. - Ikke godt nok, mener Johannessen.

Les også: Comeback for Ramberg

– Lukter ikke opprykk

– Det er en svak prestasjon fra vår side. Det er omtrent dårlig fra ende til annen. Likevel har vi flere sjanser, og bør ta seieren her i dag. Det lukter ikke akkurat opprykk av oss i dag, forteller en skuffet Johannessen.

 
Tross uavgjort, fikk publikum se en gammel FFK-helt ikle seg den grønn-hvite drakten for første gang. Hans Erik Ramberg kom inn rett etter pause, og hadde blandede følelser etter debuten.
 
– Jeg skulle jo helt klart sett at vi hadde fått en seier, men det var gøy å debutere, forteller Kråkerøys nyervervelse.
 
– Etter 10 måneder på sidenlinjen var det også godt å få beveget på seg, sier veteranen. Ramberg har heller ikke gitt opp håpet om opprykk.
 
– Toget har ikke gått ennå, så vi får bare stå på utover høsten, legger han til.

– Superdeilig

En som var langt mer fornøyd med dagens resultat var Younes Gullvåg Tabbech. 19-åringen er til vanlig assistentrener, og hadde treneransvaret mot Kråkerøy da Kian Karam var bortreist. Trenertalentet roser laget sitt.
 
– Hvis man ser på laget de stiller med og laget vi stiller med, er dette et meget bra resultat for oss. Jeg er også veldig fornøyd med hvordan vi fremstår, og at vi aldri gir opp, sier ungutten.
 
Tabbech legger også til at scoringen på overtid er ekstra deilig ettersom det var mot Kråkerøy.
 
– Ekstremt deilig med den scoringen på overtid, hvertfall mot Kråkerøy som er litt "eplekjekke" og vil rykke opp, mener dagens vikarierende trener.
 

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags