SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Norge sørger for nytt scoringsshow

Eivind Tangen og Norges trener Christian Berge jubler etter seieren mot Tunisia i fredagens åpningskamp.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Eivind Tangen og Norges trener Christian Berge jubler etter seieren mot Tunisia i fredagens åpningskamp. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Norge vant med ti mål mot Tunisia i VM-åpningen. Vi tror Norge vinner med enmda flere mål mot et svakt Saudi-Arabia.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel PL: Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng

Oddssingel PL: Arsenal må være tålmodige

Lørdagskupongen: Chelsea må ta seg sammen

Oddssingel Championship: Managerløse Nottingham Forest går på en smell

Oddssingel PL: Huddersfield sliter mot lag fra Wales

Live: Overgangsvinduet januar 2019

V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronningen vinner igjen

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

De engelske kampene dominerer lørdagens langoddsprogram. Premier League er tilbake, og Liverpool, Arsenal og Chelsea er blant lagene som er i aksjon, i tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. I italiensk Serie A skal serieleder Juventus til Bologna og det er også et par interessante kamper i spansk La Liga. Det er også fullt kjør i håndball-VM, hvor Norge møter Saudi-Arabia.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Norge - Saudi-Arabia (Handikap fulltid 0-13) 1,70 - 9,00 - 2,10 H (spillestopp kl. 1725)

Norge kjørte over Tunisia i åpningskampen og vant komfortabelt 34-24. VM-åpningen på Jylland viste at Torbjørn Bergerud er i form, og spillet hans ga håp om at det norske målvaktsspillet får et løft i dette VM i forhold til fjorårets EM.

Sander Sagosen også hvor viktig han kan bli for Norge – det samme gjorde strekkjempen Bjarte Myrhol.

Allerede 19 timer etter fredagens kamp skal de norske håndballguttene i aksjon igjen. Denne gangen er Saudi-Arabia som er motstander.

Saudi-Arabia tapte 22-29 mot Østerrike i sin åpningskamp. Resultatt lyver litt. Østerrikerne ledet nemlig 15-9 til pause, og roet ned utover i annen omgang. 

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Saudi-Arabia slapp inn 157 mål på fem kamper i VM i Frankrike for to år siden. Det vil si et snitt på over 30 baklengsmål per kamp. I det mesterskapet spilte de en god åpningskamp mot Kroatia. Den tapte de kun 23-28, og den gangen ledet kroatene kun med ett mål til pause. Årets utgave av Saudi-Arabia virker svakere.

Saudi-Arabia tapte de fire siste oppkjøringskampene før mesterskapet i Danmark og Tyskland. De tapte med syv mål eller mer i alle fire kampene, og jeg tror de skal få kjørt seg mot Norge.

Selv om de norske guttene har ekstremt kort tid til å komme seg etter Tunisia-kampen, bør Christian Berges menn vinne lett mot et svakt lag fra Saudi-Arabia.

Sist Norge møtte Saudi-Arabia var i VM i 2009. Den gangen vant de hele 39-23. Jeg tror avstanden mellom lagene vil være omtrent den samme denne gangen.

Jeg tror Saudi-Arabia blir fullstendig overkjørt av et norsk lag som spiller med høyt tempo. Derfor satser jeg på at de vinner med 14 mål eller mer i denne kampen. Oddsen er 1,70. Det får holde som singeltips i dag. Spillestopp er klokken 1725.

Klikk her for å levere dette spillet