SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Moldes motstander har en hysterisk god hjemmestatistikk

Moldes Mathis Bolly blir gratulert etter 3-1-scoringen mot Aris. Den gjorde at Molde tok seg videre i Europa eague-kvaliken.
Foto: Konstantinidis Giorgos / Eurokinissi / NTB scanpix

Moldes Mathis Bolly blir gratulert etter 3-1-scoringen mot Aris. Den gjorde at Molde tok seg videre i Europa eague-kvaliken. Foto: Konstantinidis Giorgos / Eurokinissi / NTB scanpix Foto:

Av

Partizan har kun tapt fire av de siste 47 seriekampene på hjemmebane. Mode skal få kjørt seg i Beograd.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige torsdagensmeny:

Oddstips Europa League: Moldes motstander har en hysterisk god hjemmestatistikk

Oddstips Europa League: Toppet Wolves-lag kan skrelle i Italia

Oddsdobbel: Bortedobbel til over tre ganger innsatsen

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann eneste med seks rette i Vikinglotto

Torsdagens langoddsprogram byr på 21 kamper fra Europa League-kvalifiseringen. Med norske øyne er det Moldes bortekamp mot Partizan Beograd som er klart mest interessant. I tillegg spiller Skeid og Start den siste kampen i den 19. runden i OBOS-ligaen.

NB! Vanvittige 895 millioner i Eurojackpot på fredag. Spill Eurojackpot her!

Partizan Beograd - Molde (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,50 i odds (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Partizan er det siste hinderet for Molde på veien mot en plass i gruppespillet i Europa League, men det kan vise seg å bli en tøff oppgave for romsdalingene.

Molde banket Aris Thessaloniki 3-0 på hjemmebane i forrige runden, men i Hellas fikk de problemer.

Hjemmelaget stormet over Molde i den første omgangen, og Javier Matilla og kaptein Georgios Delizisis sørget for at grekerne ledet 2-0 etter 37 minutter.

Det ble en ubehagelig aften for Molde, men Erling Moes menn sikret seg avansementet videre i Europa League på dramatisk vis. Kampen måtte til ekstraomganger etter at Aris ledet 3-0 etter ordinær tid.

Jeg tror at Molde kan oppleve det samme i Beograd torsdag kveld.

Partizan slo tyrkiske Yeni Malatyaspor 3-1 hjemme i forrige runden, og de ledet 1-0 etter første omgang i den kampen. Scoringen kom allerede etter fire minutter. Umar Sadiq var målscorer. Han er utlånt til Partizan fra Serie A-klubben Roma.

I den andre kvalikrunden banket de Connah's Quay Nomads fra Wales 3-0, men da sto det 0-0 til pause. Det er et resultat som gir håp for Molde.

Partizan knuste Rad Beograd 3-0 i den hjemlige ligaen i helgen. Dermed er de fortsatt ubeseiret etter fire kamper i den serbiske Superligaen. På hjemmebane har de vunnet begge kampene sine så langt og har 7-0 i målforskjell.

De har kun tapt fire av de siste 47 hjemmekampene i den serbiske ligaen. Det viser hvor sterke de er hjemme i den serbiske hovedstaden.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Molde stilte med et reservepreget mannskap i Trondheim på søndag og tok en litt heldig 3-2-seier mot Ranheim. De ligger nå på tabelltoppen med 39 poeng. Bodø/Glimt har like mange poeng, men nordlendingene har svakere måforskjell.

Romsdalingene har ikke imponert borte i Europa League-kvaliken. De klarte bare 0-0 på Island mot KR Reykjavik. Da hadde de riktignok vunnet hjemmekampen 7-1.

Molde har allerede møtt et serbisk lag. De slo ut Čukarički i den andre kvalikrunden, og da vant de 3-1 i Beograd. Det var et bra resultat for Čukarički er et meget bra hjemmelag. Partizan skal holde et høyere nivå, men her må serberne spille for tomme tribuner. Det fjerner litt av hjemmebanefordelen. Molde spiller over over 30 millioner kroner, så det bør være et motivert lag som går på banen i Beograd.

Sjekk de nye Premier League-draktene her!

Jeg tror likevel ikke det er tilstrekkelig. Partizan har et solid mannskap, og de har en hysterik god hjemmestatistikk. De har ledet til pause i begge hjemmekampene sine i ligaen så langt, og jeg tror de kommer til å kjøre på fra start mot Mode. Derfor mener jeg det er sannsynlig at de leder til pause og vinner etter 90 minutter. Et slikt scenario gir flotte 2,50 i odds. Det er ok som singeltips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!