SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Managerløse Nottingham Forest går på en smell

Spanjolen Aitor Karanka sa overraskende opp jobben som Nottingham Forest-manager fredag. (AP Photo/Jon Super)

Spanjolen Aitor Karanka sa overraskende opp jobben som Nottingham Forest-manager fredag. (AP Photo/Jon Super) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Aitor Karanka sa opp jobben som Forest-manager fredag. Det må svakt plasserte Reading kunne utnytte.

DEL

(Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel PL: Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng

Oddssingel PL: Arsenal må være tålmodige

Lørdagskupongen: Chelsea må ta seg sammen

Oddsssingel PL: Huddersfield sliter mot lag fra Wales

Live: Overgangsvinduet januar 2019

V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronninga vinner igjen

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

De engelske kampene dominerer lørdagens langoddsprogram. Premier League er tilbake, og Liverpool, Arsenal og Chelsea er blant lagene som er i aksjon, i tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. I italiensk Serie A skal serieleder Juventus til Bologna og det er også et par interessante kamper i spansk La Liga. Det er også fullt kjør i håndball-VM, hvor Norge møter Saudi-Arabia.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Reading - Nottingham Forest H 3,20 (spillestopp kl 15.55)

Nestjumbo Reading er uten seier på sine ni siste seriekamper (0-4-5). Står med 20 poeng før helgens serierunde og har fem poeng opp til Rotherham på sikker plass. Kun to scorede mål på de seks siste seriekampene forteller om offensive mangler. Svake 3-2-8 på 13 spilte hjemmekamper. Lewis Baker (Chelsea) og Ovie Ejaria (Liverpool) er begge hentet på lån og kan få sine debuter for Reading lørdag. Både Tyler Blackett og Leandro Bacuna er tilbake etter karantener.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Nottingham Forest ligger på 7. plass og er altså på plassen bak playoffplassene. Hele 12 av 26 ligakamper har endt uavgjort og laget har like få tap som serieleder Leeds (fem), men er likevel tolv poeng bak. Slo nettopp serieleder Leeds i den siste seriekampen (4-2 hjemme). Spesielle 3-8-2 på bortebane. Aitor Karanka forlot overraskende Nottingham Forest som manager fredag og Simon Ireland vil lede laget her. Michael Dawson er fortsatt ute med skade.

Tre strake hjemmeseire i de tre siste tilsvarende og det er ikke godt å si hvordan Forest-spillerne reagerer på at populære Aitor Karanka sa opp som manager fredag. Reading har i tillegg hentet spennende spillere på lån og det har altså vunnet de tre siste tilsvarende. Sett i det lys, er 3,20 på hjemmeseier er meget spennende spill lørdag.

Klikk her for å levere dette spillet