SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng

Liverpool og Roberto Firmino (foran) har en tøff bortekamp mot Brighton på lørdag. (Peter Byrne/PA via AP)

Liverpool og Roberto Firmino (foran) har en tøff bortekamp mot Brighton på lørdag. (Peter Byrne/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brighton er vanskelig å bryte ned på hjemmebane, så Liverpool får ingen walkover i lørdagens bortekamp.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel PL: Arsenal må være tålmodige

Oddssingel Championship: Managerløse Nottingham Forest går på en smell

Oddsssingel PL: Huddersfield sliter mot lag fra Wales

Oddssingel håndball-VM: Norge sørger for nytt scoringsshow

Lørdagskupongen: Chelsea må ta seg sammen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronninga vinner igjen

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

De engelske kampene dominerer lørdagens langoddsprogram. Premier League er tilbake, og Liverpool, Arsenal og Chelsea er blant lagene som er i aksjon, i tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. I italiensk Serie A skal serieleder Juventus til Bologna og det er også et par interessante kamper i spansk La Liga. Det er også fullt kjør i håndball-VM, hvor Norge møter Saudi-Arabia.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Brighton - Liverpool pause/fulltid dobbel - U/B 3,50 (spillestopp kl 15.55)

29. desember lanserte vi Brighton som et spill hjemme mot Everton til flotte 3,00 i odds og den påfølgende onsdagen lanserte vi laget borte mot West Ham. Brighton ledet den kampen 2-0, men måtte nøye seg med 2-2. Tredje sist ble det 1-1 hjemme mot Arsenal. Står med totalt 26 poeng og har ti poeng ned til Southampton under streken. Solide 5-3-2 på ti spilte hjemmekamper. Forsvarsspilleren Bernardo pådro seg en smell mot West Ham og rekker ikke lørdagens kamp. Alireza Jahanbakhsh, Jose Izquierdo og Mat Ryan er alle fortsatt ute.

Se alle sesongens nye Liverpool-drakter her!

Liverpool røk på sesongens første serietap forrige torsdag da det ble 1-2 borte mot Manchester United. Jürgen Klopp valgte å gjøre ni endringer til startoppstillingen til FA-cup kampen borte mot Wolverhampton og røk 1-2. Det var en slags ventet exit for Liverpool som helt klart prioriterer ligaen og Champions League fremover. Det skiller fire poeng ned til Manchester City på 2. plass. Solide 8-2-1 på bortebane. Både Dejan Lovren og Joe Gomez er ute, det kan bety at Fabinho blir stoppermakker til Virgil van Dijk. Joel Matip og Jordan Henderson betegnes begge som usikre.

Liverpool er naturligvis store favoritter til å komme tilbake på vinnersporet lørdag, men bortekamper mot Brighton er ingen walkover. 1,30 på Liverpool-seier er kjipe greier. Vi hever risikoen betydelig og satser på at det står uavgjort til pause, men at Liverpool avgjøri 2. omgang. Det scenariotes betales med pene 3,50 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet