SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Italia skal sende Europamesteren ut av VM

Stor italiensk glede etter at Aurora Galli har gitt laget ledelsen 1-0 mot Kina i åttedelsfinalen. Italia vant tilslutt 2-0. Foto: Claude Paris (AP)

Stor italiensk glede etter at Aurora Galli har gitt laget ledelsen 1-0 mot Kina i åttedelsfinalen. Italia vant tilslutt 2-0. Foto: Claude Paris (AP) Foto:

Av

Italia har overrasket i VM. I dag venter europamester Nederland i en meget spennende kvartfinale.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagensmeny:

Oddsdobbel: Fredrikstad har fått opp farten

Oddstips Copa America: Uruguay kan kjempe om tittelen

Oddssingel Eliteserien: Kristiansund er langtfra sjanseløse på Lerkendal

Oddstips VM kvinner: Italia skal sende Europamesteren ut av VM

Oddstips VM kvinner: Sverige skal gi Tyskland kamp

Lørdagskupongen: Rosenborg garderes i jakten på bonuspotten

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Vikinglotto: Bergenser vant 15 millioner i andrepremie!

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss lørdag. De to siste kvartfinalene i fotball-VM skal avgjøres og i Eliteserien tar Rosenborg imot Kristiansund hjemme på Lerkendal. Det er kamp i OBOS-ligaen og det er en rekke kamper i både PostNord-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen. Allsvenskan er også i gang igjen og det er tre kamper i denne lørdag. Ellers er det også flere kamper i Afrikamesterskapet og det er kvartfinale mellom Uruguay og Peru i Copa America.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Italia - Nederland H 3,35 (spillestopp kl 14.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Italia tok seg som venter videre fra åttedelsfinalen etter en grei 2-0 seier mot Kina. De gjorde også et bra gruppespill med seier 2-1 over Australia i den første kampen og enkel seier mot Jamaica i den neste. Til tross for 0-1 tap mot Brasil i den siste gruppespillkampen endte de opp som gruppevinner.

Nederland var under massivt press av Japan i sin åttedelsfinale og det var slett ikke fortjent at Nederland vant den kampen etter en VAR-straffe på overtid. De regjerende europamestrene har slett ikke gnistret på samme måte i VM som de gjorde på hjemmebane under EM for to år siden. Men de har tross alt vunnet alle sine fire kamper hittil, men de har altså ikke imponert.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

2,00 på Nederland synes satt på gamle premisser. Høytflyvende Italia er slett ikke sjanseløse og 3,35 på italiensk seier er slett ikke verst odds og det opplagte valget i denne kvartfinalen slik oddsene er satt på forhånd.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!