SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

To vant 7,2 millioner hver - Norsk Tipping får ikke tak i dem

To personer prikket inn alle de seks vinnertallene i tillegg til tilleggstallet. De vant dermed over 7,2 millioner hver i lørdagens Lotto-trekning.   Spillerne 
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

To personer prikket inn alle de seks vinnertallene i tillegg til tilleggstallet. De vant dermed over 7,2 millioner hver i lørdagens Lotto-trekning. Spillerne Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

To Lotto-spillere vant over 7,2 millioner kroner hver, men antakelig vet de det ikke selv.

DEL

LottoTo ferske Lotto-milionærer kan bytte ut telt med luksushotell i sommerferien. De stakk av med over 7,2 millioner kroner hver i lørdagens Lotto-trekning!

De to mannlige spillerne prikket inn alle de seks vinnertallene i tillegg til tilleggstallet. Sannsynligheten for å prikke inn alle tallene og dermed vinne førstepremien er cirka 1 til 5,4 millioner. Begge kan i løpet av neste uke vente seg en saftig sum inn på kontoen.

Spill Lotto her!

De to nybakte Lotto-vinnerne bor i Rogaland og Aust-Agder. Men vinnerne vet antakelig ikke at de er blitt millionærer selv!

Ingen av dem tar nemlig telefonen når Norsk Tipping ringer fra vinnernummeret 625 60 000. 

Norsk Tipping jobber videre lørdag kveld med å komme i kontakt med storvinnerne.

Disse tallene ble trukket ut lørdag 29. juni: 

5 - 11 - 12 - 18 - 22 - 24 - 31

Tilleggstall: 16

Spill Lotto her!

Lørdag 6. juli, er det ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten i Lotto. I snitt deler tre spillere potten hver lørdag.

Vil du forsøke å bli Lotto-millionær i sommer. Lever Lotto-kupongen her!