SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sarpingene tar opp jakten på RBK

Sarpsborg  20170710.
Sarpsborg 08s Tobias Heintz (t.v) og Jonas Lindberg feirer utligningen til 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Lillestrøm på Sarpsborg stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sarpsborg 20170710. Sarpsborg 08s Tobias Heintz (t.v) og Jonas Lindberg feirer utligningen til 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Lillestrøm på Sarpsborg stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto:

Av

Sarpsborg er i kjempeform.

DEL

OddstipsEn herlig fotballsøndag. Det er full runde i norsk eliteserie og 1. divisjon, i tillegg er det to kamper fra Premier League. Manchester United er vertskap for West Ham og Newcastle får besøk av Tottenham.

Søndagskupongen: United må levere på hjemmebane

Bli med på Spillsenterets konkurranse: Hvem vinner Premier League?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Kristiansund BK - Sarpsborg 08 B

Norsk, eliteserie.  Nyopprykkede Kristiansund er inne i en tung periode. De har kun vunnet én av de siste åtte kampene. Dermed har de også falt ned på kvalikplassen, og nå blir det som ventet en høst hvor kristiansunderne må kjempe for å overleve i eliteserien.

Vertene kan klatre over nedrykksstreken om de vinner søndagens kamp. Sogndal, som er på trygg plass to poeng foran dem på tabellen, tapte nemlig 1-2 mot Sandefjord fredag.

Viking og Tromsø, som ligger på de to direkte nedrykksplassene før helgens serierunde, er fire poeng bak Kristiansund. Det forspranget blir fort innhentet om ikke Kristiansund begynner å vinne kamper.

På hjemmebane har laget fra Nordmøre vært solide. De er uten tap i de ni siste hjemmekampene. I ligaen har de åtte hjemmekamper på rad uten tap.

United må levere på hjemmebane 

Problemet hos Kristiansund er at de slipper inn for mange mål. De har 32 baklengsmål på 18 kamper. Det er kun Stabæk (33) som har sluppet inn flere mål enn dem i eliteserien så langt.

I de fire siste seriekampene har målene rent inn. De har totalt tolv baklengsmål på fire kamper. Kristiansund-trener Christian Michelsen må tette igjen bakover mot et Sarpsborg-lag som valset over dem i det omvendte oppgjøret.

Sarpsborg vant hele 5-1 på hjemmebane i april. Østfoldingene er i fantastisk form. De har vunnet de to siste seriekampene på overtid.

Før ferien tok Sarpsborg en sterk borteseier mot Brann etter å ha scoret det avgjørende målet på overtid. På søndag skjedde det igjen. Da skaffet de seg tre poeng etter å ha scoret fire minutter på overtid hjemme mot Haugesund.

I cupkampen på onsdag feide østfoldingene over Odd og vant 4-0. Nå er de i kvartfinalen i cupen og de ligger på annenplass i ligaen.

De har ikke råd til å avgi noe særlig med poeng om de skal holde følge med Rosenborg i toppen. Da må kamper som dette vinnes. På bortebane har laget brukbare 3-3-2 i år. Tapene har kommet mot Sandefjord og Stabæk. De har ennå ikke spilt borte mot de fire lagene i bunnen av tabellen.

Sarpingene er i kjempeform, og jeg tror de vinner mot et Kristiansund-lag som skal få slite utover høsten. 2,05 i odds er ok, og jeg satser 250 kroner på borteseier. Spillestopp er søndag klokken 1755.

Her er vårt singeltips søndag 13. august:

Kristiansund BK - Sarpsborg 08 3,15 - 3,25 - 2,05 B

Total odds: 2,05