SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Pangodds på Nigeria

Nigeria gjorde ingen dårlig kamp mot Norge tross 0-3 tap. Her ser vi  Asisat Oshoala i duell med Ingrid Syrstad Enge under lørdagens kamp.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Nigeria gjorde ingen dårlig kamp mot Norge tross 0-3 tap. Her ser vi Asisat Oshoala i duell med Ingrid Syrstad Enge under lørdagens kamp. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nigeria måtte se seg slått 0-3 av Norge i sin åpningskamp, men de hang veldig bra med. Likevel er laget satt til skyhøy odds i dagens VM-kamp mot Sør-Korea.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel VM: Buklanding for Norge

Oddssingel VM: Pangodds på Nigeria

Oddssingel La Liga-playoff: Malaga tar første skritt på veien tilbake til La Liga

V4/V5 ØvrevollÅrets første galopplunsj på Øvrevoll

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Supertrekning: Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

Vikinglotto:

Det er ikke veldig mange spillobjekter på onsdagens langoddsprogram, men samtidig er det flere høyinteressante kamper. Norges kvinnelandslag skal opp mot vertsnasjonen Frankrike i sin andre kamp og det er også en meget interessant kamp mellom Tyskland og Spania. I tillegg møtes Nigeria og Sør-Korea i Norges gruppe. Det er playoff i Spania og der møtes Deportivo La Coruna og Malaga og natt til torsdag er det klart for den sjuende og avgjørende finalekampen mellom Boston Bruins og St. Louis Blues i Stanley Cup.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Nigeria - Sør-Korea H 3,55 (spillestopp kl 14.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

VM-fotball kvinner og gruppe A, som er Norges gruppe. Dette blir trolig en nøkkelkamp om 3. plassen.

Nigeria hang klart bedre med mot Norge enn det sluttsifrene skulle tilsi. De åpnet friskt og hadde flere muligheter til å ta ledelsen mot Norge. Men samtidig var Nigeria ustrukturerte og de sleit voldsomt med presisjon i gode innleggsposisjoner. Barcelona-spilleren Asisat Oshoala viste dog at hun kan behandle ballen.  Nigeria er et av tre land fra Afrika med i VM og Nigeria var også med i VM for fire år siden, der de som ved tidligere VM røk ut i gruppespillet. Men de tok poeng mot Sverige.

Sør-Korea var som ventet sjanseløse mot Frankrike i sin VM-premiere. Det var lite å si på at Frankrike vant 4-0. Sør-Korea tok seg videre fra gruppespillet i forrige VM, men røk ut på direkten. Sør-Korea imponerte ikke i det hele tatt mot Frankrike og så direkte svake ut. Har i likhet med Nigeria spillere blant de store klubblagene i Europa, men som helhet ser det svakt ut.

Bookmakerne (Norsk Tipping inkludert) mener åpenbart at Sør-Korea skal vinne denne kampen. 1,85 på Sør-Korea og 3,55 på Nigeria ser uansett fryktelig feilsatt ut.

Her er det super verdi i å sette pengene på Nigeria og 3,55 er overodds så det holder.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!