SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mer trøbbel i vente for Strømsgodset

Strømsgodset nye danske trener Henrik Pedersen fikk en tøff start på Godset-karrieren med 0-4 tap hjemme for Molde forrige lørdag. I kveld venter en meget vanskelig bortekamp mot Sarpsborg 08.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Strømsgodset nye danske trener Henrik Pedersen fikk en tøff start på Godset-karrieren med 0-4 tap hjemme for Molde forrige lørdag. I kveld venter en meget vanskelig bortekamp mot Sarpsborg 08. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av

Det ser ikke bra ut for Strømsgodset denne sesongen. I kveld venter en meget vrien bortekamp mot Sarpsborg 08.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagensmeny:

Oddstips Afrikamesterskapet: Marokko går for gruppeseieren

Oddstips Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Strømsgodset

Målscorerspill Eliteserien: Jørgen Strand Larsen leverer igjen

Oddsdobbel: Branns Europaliga-motstander har forsterket laget

V4 DanneroToppobjekter dukker opp i spennende V4-lunsj

V5 JarlsbergBankeren tar sin tredje strake på Jarlsberg

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Vikinglotto: Bergenser vant 15 millioner i annenpremie!

Mandagens langoddsprogram byr på Eliteseriekampen mellom Sarpsborg 08 og Strømsgodset, det er to kamper i Allsvenskan og det er fire kamper i Afrikamesterskapet. I tillegg starter Wimbledon-turneringen i tennis og det er en rekke spillobjekter derfra. Så er det også full serierunde i irsk Premier Division.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sarpsborg 08 - Strømsgodset pause/fulltid dobbel H/H - 2,35 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tiipset!

Etter en bra åpning på sesongen og uten tap på de fem første seriekampene, gikk Sarpsborg 08 på fire strake tap. Faktisk stod laget med kun en seier på de ni første seriekampene før den tre uker lange pausen. Den pausen hadde laget åpenbart brukt godt med en sterk 2-0 seier hjemme mot Odd for 14 dager siden. Fulgte opp med en bra bortekamp mot Vålerenga sist søndag. Ligger likevel på kvalifiseringsplass før kveldens kamp med kun 11 poeng. Har imidlertid to kamper til gode på lagene foran og seier i kveld vil sende sarpingene opp på sikker plass. Viktige Jon-Helge Tveita er endelig skadefri og dermed ser det ganske bra ut for mannskapet til Geir Bakke. Moderate 2-2-2 på seks spilte hjemmekamper.

Det ga ingen ny trener-effekt for Strømsgodset hjemme mot Molde sist lørdag. Et effektivt Molde-lag ledet 4-0 allerede etter 30 minutter. Henrik Pedersen har nå fått en uke til med sitt nye lag og har kjørt tøffe treninger forrige uke. Men Godset har ikke sett gode ut denne sesongen og det er klare mangler i mannskapet. Marcus Pedersen og Kristoffer Tokstad er fortsatt ute, mens Mos er med i troppen, så spørs det om han er kapabel til å starte kampen. Kun to må er scoret på de seks første bortekampene som kun har gitt to poeng (0-2-4).

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Det står faktisk 1-2-3 på de seks siste tilsvarende på Sarpsborg stadion og Godset vant 1-0 her i fjor. Det var i Europa League-perioden til Sarpsborg 08 da de tapte seks seriekamper på rad. I kveld har vi uansett stor tro på hjemmeseier. 1,60 på hjemmeseier er dog altfor snaut til singelspill. Vi tror hjemmelaget tar tak i taktpinnen direkte og setter pengene på pause/fulltid H/H. Oddsen på det objektet er 2,35.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tiipset!