SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kristiansund er langtfra sjanseløse på Lerkendal

Kristiansunds Andreas Hopmark (t.v.) og Dan Peter Ulvestad i duell med Alexander Søderlund (midten) i fjorårets kamp på Nordmøre. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Kristiansunds Andreas Hopmark (t.v.) og Dan Peter Ulvestad i duell med Alexander Søderlund (midten) i fjorårets kamp på Nordmøre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kristiansund klarte 2-2 mot Rosenborg på Lerkendal forrige sesong. KBK skal gi trønderne fight også denne gang.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagensmeny:

Oddsdobbel: Fredrikstad har fått opp farten

Oddstips Copa America: Uruguay kan kjempe om tittelen

Oddssingel Eliteserien: Kristiansund er langtfra sjanseløse på Lerkendal

Oddstips VM kvinner: Italia skal sende Europamesteren ut av VM

Oddstips VM kvinner: Sverige skal gi Tyskland kamp

Lørdagskupongen: Rosenborg garderes i jakten på bonuspotten

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Vikinglotto: Bergenser vant 15 millioner i andrepremie!

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss lørdag. De to siste kvartfinalene i fotball-VM skal avgjøres og i Eliteserien tar Rosenborg imot Kristiansund hjemme på Lerkendal. Det er kamp i OBOS-ligaen og det er en rekke kamper i både PostNord-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen. Allsvenskan er også i gang igjen og det er tre kamper i denne lørdag. Ellers er det også flere kamper i Afrikamesterskapet og det er kvartfinale mellom Uruguay og Peru i Copa America.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Rosenborg - Kristiansund HUB pause - U - 2,10 (spillestopp kl 17.55)

Etter tre strake seire i Eliteserien, var det ting som kunne tyde på at Rosenborg var i ferd med å finne seg selv. Men dengang ei. Sist søndag ble det 0-1 tap borte for Tromsø og onsdag kveld røk laget ut av cupen etter 1-1, ekstraomganger og påfølgende straffesparkkonkurranse hjemme på Lerkendal. Det har gjort at diskusjonen rundt Eirik Hornelands trenerframtid igjen er bragt på bane. Ligger helt nede på 9. plass på tabellen og har ti poeng opp til serieleder Molde. Kun ett tap på seks hjemmekamper, men Rosenborg har vel fortsatt tilgode å gjøre en skikkelig god hjemmekamp. Anders Konradsen er klar igjen etter karantene, mens Pål Andre Hellane soner karantene for utvisningen mot Aalesund.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Normalt hjemmesterke Kristiansund røk 0-1 hjemme mot Stabæk forrige søndag og røk også ut av cupen onsdag etter ekstraomganger hjemme mot Odd (1-2). Ligger uansett på en flott 6. plass på tabellen med sine 18 poeng. Tapte sesongens tre første bortekamper, men er ubeseiret på de fire siste (2-2-0). Flamur Kastrati er fortsatt ute, trolig også Andreas Hopmark.

2-2 i tilsvarende seriemøte på Lerkendal forrige sesong. Det kladder for Rosenborg for tiden og Kristiansund kommer til gi laget en figth om seieren. Norsk Tipping har gledelig nok singelspill på pausespill i denne. Uavgjort etter de første 45 minuttene til 2,10 i odds ser ut som et bra spill og blir vårt utvalgte spilleobjekt.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!