SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fredrikstad vinner borte

1. divisjon fotball menn 2015: Fredrikstad - Brann (1-1). FFKs Steffen Nystrøm (t.h.) jubler for utligning til 1-1 på overtid i førstedivisjonskampen i fotball mellom FFK og Brann på Fredrikstad stadion.

1. divisjon fotball menn 2015: Fredrikstad - Brann (1-1). FFKs Steffen Nystrøm (t.h.) jubler for utligning til 1-1 på overtid i førstedivisjonskampen i fotball mellom FFK og Brann på Fredrikstad stadion.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Her er mandagens råtips!

DEL

ODDSTIPSMandagens oddsprogram inneholder flere spennende kamper. Blant andre 1. divisjonsoppgjøret mellom Brann og Strømmen og Premier League-kampen mellom Liverpool og Newcastle. I tillegg er det kamper fra russisk, svensk, fransk, spansk og italiensk fotball.

Hødd - Fredrikstad B

Norsk, 1. divisjon. Nye Høddvoll skal innvies i seriesammenheng når Fredrikstad kommer på besøk mandag kveld. Nå er kunstgress som underlag i Ulsteinvik, og tribunene på nye Høddvoll kan romme drøye 4000 tilskuere.

Det er aldri enkelt å komme til Høddvoll, men Hødd har kun vunnet én av de siste seks kampene mot Fredrikstad.

Hødd fikk en god start på sesongen med tre poeng på bortebane mot Strømmen i serieåpningen. Magnus Myklebust sikret Hødd tre verdifulle poeng sist og han blir også en viktig brikke i kveld når Fredrikstad kommer på besøk til den TV-sendte åpningskampen.

Vegard Heltne er fortsatt uaktuell for sunnmøringene. Men han er også den eneste som er ute. Hødd-trener Sindre Eid kommer muligens til å gjøre en forandring eller to fra startoppstillingen mot Strømmen, men han har ikke offentliggjort noen lagoppstilling.

Fredrikstad tok ett poeng mot opprykksfavoritt Brann hjemme i plankebyen. Både mot Brann og i treningskampene har Fredrikstad vist at de er gode mot slutten av kampene, samt at de har typer som kan komme inn og avgjøre.

En av dem er Rozhat Shaswari som kom inn mot Brann og hadde målgivende pasning til Henrik Kjelsrud Johansens scoring. Til tross for at flere av innbytterne gjorde det bra, så vil FFK trolig starte med det samme laget som startet seriepremien.

Da stiller FFK med dette laget: Jon Masalin; Simen Rafn, Loic Abenzoar, Johan Hammar, Netan Sansara; Dag Alexander Olsen, Julius Adaramola, Amin Nazari, Håvard Åsheim; Steffen Nystrøm og  Henrik Kjelsrud Johansen.

Jeg mener at Fredrikstad har det beste laget, men Hødd har enkeltspillere som kan skape trøbbel for FFK. Magnus Myklebust har en fart som vil bli en utfordring for FFk-forsvaret. De var på gyngende grunn flere ganger mot Brann, og de kan få det tøft mandag kveld.

Jeg har likevel tro på årets utgave av Fredrikstad. Derfor går jeg for borteseier mot Hødd til 2.40 i odds. Denne kombinerer jeg med Liverpool-seier med ett mål.

Liverpool - Newcastle (0-1) U

Engelsk, Premier League. Liverpool har tapt mot Arsenal og Manchester United i de to siste Premier League-kampene, men vant sin omkamp i FA-cupen 1-0 borte mot Blackburn onsdag.

Det må vinne kveldens kamp mot Newcastle om de skal holde liv i håpet om en topp fire-plassering. De har 54 poeng nå, og kan ikke ta noen Europa League-plass for gitt. Både Tottenham og Southampton henger på i kampen om en plass i Europa neste sesong.

Liverpool skal spille semifinale i cupen allerede søndag mot Aston Villa, og det kan påvirke laget noe. Liverpool har vært sterke på hjemmebane i 2015. De har vunnet fem av de siste syv hjemmekampene.

Liverpool med 8-5-3 hjemme totalt, hvorav fem av dem er vunnet med ettmål. Det gjør at jeg fristes av oddsen på ettmålsseier til Liverpool. Den gir 3.50 i odds. Den kan ikke spilles som singel.

Martin Skrtel og Steven Gerrard er begge suspendert til denne kampen, Skrtels midtstopperkollega Mamadou Sakho er skadet. Sturridge, Lallana og Balotelli er alle usikre. Det er mulig Brendan Rodgers vil spare noen spillere til cup-semifinalen.

Newcastle har slitt etter at manager Alan Pardew forlot klubben tidlig i år. De har en seier på de siste åtte seriekampene og fire strake tap. Bittert nederlag borte mot rivalen Sunderland sist.

Står med 35 poeng bør overleve med det, men bør ta noen flere poeng. Svake 3-4-9 borte. Både Cisse og Coloccini suspendert, fortsatt lang skadeliste.

Jeg synes 3.50 for ettmålsseier til Liverpool er greit.

Her er vårt råtips mandag 13. april:

Hødd - Fredrikstad 2,45 - 3,20 - 2,40 B

Liverpool - Newcastle United (handikap 0-1) 1,95 - 3,50 - 2,70 U

Total odds: 8.40