Nei, folkens – våren er fortsatt ikke på vei

Mandag våknet Fredrikstads innbyggere opp til snø og sludd. Slik vil det fortsette utover dagen, men så blir det bedre.

Mandag våknet Fredrikstads innbyggere opp til snø og sludd. Slik vil det fortsette utover dagen, men så blir det bedre. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Først snø og sludd, deretter opphold og perioder med sol. Men mot slutten av uken frykter meteorologene mer nedbør.

DEL

Mars er kjent som måneden da man får oppleve alt av vær i på disse kantene av landet. Så også i år. Mandag startet med snø og sludd i Østfold,og trolig vil det fortsette slik utover dagen.

Men fra i morgen av blir det bedre.

– Man må være forberedt på at det ikke blir noen særlig bedring i været mandag. Det vil fortsette med snø, sludd og slapsete forhold. Men mot kvelden eller natten vil det gi seg, og tirsdag blir langt bedre, sier Rafael Escobar Løvdahl hos Meteorologisk institutt.

Tirsdag kan det også bli små perioder med sol.

– Det ser ut til å bli en ganske fin tirsdag i Østfold med lite eller ingen nedbør. Etter hvert vil også vinden dreie fra sørlig retning. Onsdag vil også starte med opphold, men da kan det bli noe tåke, sier Løvdahl.

Også store deler av onsdag vil være preget av oppholdsvær, men mot kvelden kan det komme noen byger.

– Det er et nytt lavtrykk på vei innover fra vest, men det er fortsatt veldig usikkert når og om dette vil treffe Østfold. Det kan bli noe regn- eller sluddbyger onsdag kveld, og torsdag kan det bli nedbør igjen. Men prognosene er fortsatt usikre for slutten av uken.

Artikkeltags