Gå til sidens hovedinnhold

Ble bedt om å slutte på danseskolen

Søt hevn for Petter Katastrofe som går videre i «Skal vi danse»

Artikkelen er over 5 år gammel

Da han var 15 år fikk Petter Katastrofe klar beskjed om at han ikke hadde noe å gjøre på danseskolen. Nå får han en liten revansje ved å gå videre til fjerde runde i «Skal vi danse» på TV2.

Jeg gikk på et breakdancekurs i Fredrikstad, og det er jo et stykke fra den type dans vi driver med på tv, men jeg fikk klar beskjed etter et halvt år på breakdancekurset om at det ikke var noe for meg og jeg sluttet. Break var vanskelig, og at jeg ikke dugde ble sagt på en hyggelig måte, og jeg har ingen dårlige følelser rundt det. Men det bidro ikke til å gi meg på tro at jeg kunne konkurrere i dans. Veldig moro da å kunne holde koken i «Skal vi danse», sier Petter Katastrofe Kristiansen og tilføyer: - Kanskje det viser seg at dans passer for meg likevel?

Stigende form

Petter har vist stigende formkurve gjennom de tre første rundene og med 21 poeng av fagdommerne lørdag gikk han og partneren Marianne Sandaker videre til fjerde runde i konkurransen. Innringte stemmer viste også at Petter var blant de trygge parene.

– Det er helt utrolig nervepirrende å stå der og vente på sluttresultatet. Nå går jeg «all in» og er opptatt av å lære mer for hver uke, sier Petter som er støl og stiv overalt etter den intense treningen.

– Dette er ekstremsport og jeg begynner å bli trena. Nå blir det til og med doble økter. Jeg eide jo ikke kondis før dette og har nå fått kjenne på muskler jeg ikke ante jeg hadde, sier partypopmusikeren fra Onsøy. Han lover å stå på til siste slutt og gleder seg til fortsettelsen.

Det ble værdamen Eli Kari Gjengedal som røk ut av den tredje runden.

En stor opplevelse

Petter Katastrofe er glad for å ha kommet gjennom nåløyet igjen og sier at uansett hvordan det går fremover så vil dette være en av hans livs store opplevelser.

– Dette er grisegøy og det har lært meg mye. Samholdet mellom danserne er også helt topp, selv om vi er konkurrenter. Vi er jo på mange måter i samme båt. Jeg har fått mange nye venner og de er topp folk alle sammen, sier Petter som kom seg bra gjennom kveldens jive.

– Dommerne var kritiske, men ga meg mange gode råd videre med på veien. Jeg fikk høre at jeg gir mye av meg selv når jeg står på popscenen, men at de savnet litt «Petter» når jeg danser. Det skal jeg rette på videre. 

Kommentarer til denne saken