Gå til sidens hovedinnhold

Her er Katastrofes dansepartner

12. sesong av Skal vi danse

Artikkelen er over 4 år gammel

Tirsdag slapp Petter «Katastrofe» Kristiansen (27) singelen «Norske jenter». Nå er det også klart at Marianne Sandaker (28) blir hans partner i «Skal vi danse».

Marianne Sandaker (28) ser med i «Skal vi danse» for sjuende gang.

I 2011 vant hun hele konkurransen sammen med Atle Pettersen.

Katastrofe skal holde liv i musikkarrièren parallelt med deltagelsen i danseshowet, men satser samtidig alt på å gjøre det bra i TV2-satsingen, til tross for at han hevder at han ikke kan danse.

– Nei, jeg kan overhodet ikke danse, og har ingen danseerfaringer utover et breakdancekurs jeg var med på da jeg var 14. Men jeg håper jeg har et skjult talent og så blir det uansett gøy å lære noe nytt, sier Katastrofe, som understreker at han tar deltagelsen veldig alvorlig, selv om han kunne virke litt «flåsete» rundt hvorfor han ble med.

– Jeg flytter faktisk til Oslo for å bo nærmere treningssenteret, og jeg går «all in» for dette, sa han til Fredriksstad Blad etter at han var klar for «Skal vi danse».

Her er årets deltagere, ifølge TV2.no:

Markus Bailey (23) og Mai Benedikte Mentzoni (24), Farmen-Eilev Bjerkerud (27) og Nadya Khamitskaya (33), Alex Rosén (48) og Alexandra Kakurina (33), Roger Ruud (57) og Lillian Aasebø (23), artisten Raylee (18) og Alexander Svanberg (29), Petter «Katastrofe» Kristiansen (27) og Marianne Sandaker (28), moteblogger Camilla Pihl (35) og Jørgen Nilsen (26), tidligere ishockeyspiller Glenn Jensen (28) og Ewa Trela (37), Kristin Størmer Steira (35) og Fredric Brunberg (30), Stine Brun Kjeldaas (41) og Don Benjamin Jayakoddy (21), Jenny Jenssen (52) og Glenn Jørgen Sandaker (31) og Eli Kari Gjengedal (45) og Ivo Havranek (29).

«Skal vi danse» har premiere 27. august på TV 2.

Se høydepunktene fra lørdagens kamp på stadion

 

Kommentarer til denne saken