Sjekk ut den nye FB-appen – nå kan du velge hvilke nyheter du vil bli varslet om

APP: Under «For deg» i appen «f-b.no» kan du nå velge hvilke nyheter du skal bli varslet om.

APP: Under «For deg» i appen «f-b.no» kan du nå velge hvilke nyheter du skal bli varslet om. Foto:

I Fredriksstad Blads nye app kan du selv velge hvilke nyheter du blir varslet om. Nyhetsstrømmen blir skreddersydd etter dine egne behov.

DEL

Ønsker du å motta et nyhetsvarsel når det publiseres saker fra ditt nærmiljø – der du bor? Eller ønsker du følge FFK, Stjernen eller FBK tett? I så fall kan du nå sikre deg et nyhetsvarsel, som gjør at du ikke går glipp av viktige nyheter om det som betyr mest for deg.

– Dette åpner for at vi kan treffe den enkelte lesere enda bedre med det innholdet vi publiserer hver dag. I løpet av en uke legges rundt 250 saker ut på f-b.nos mobilutgave. I denne strømmen av stadige oppdateringer går ganske sikkert mange glipp av saker de kunne tenkt seg å lese. Ved nå å koble seg på nyhetsvarselet, er leserne sikret å få mer av det stoffet de faktisk er interessert i. Det er bra for Fredriksstad Blad og bra for leserne, sier sjefredaktør i FB, Jon Jacobsen.

Se video av hvordan du gjør det her (trykk på fullskjermsymbolet øverst til venstre på mobil):

Enkelt å ordne

Dersom du ikke har appen allerede, kan du laste den ned her for iPhone, og her for Android (NB! Har du installert appen fra før, så må du sørge for at du har oppdatert til siste versjon - 3.2.15.).

Vi har valgt ut 20 ulike varslingstagger (se faktaboks). Slik går du frem for å få nyhetsvarsler i den oppdaterte FB-appen.

(NB! Husk at det er den blå appen - og at du må skrive Fredriksstad med to s-er)

1. Åpne appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.

3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella – da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

OBS! For at dette skal funke, må du velge «Tillat varslinger» for appen fb.no på innstillinger på mobilen din.

DETTE GJØR DU: Etter å ha åpnet appen, trykker du på «For deg» på linja i bunn. Deretter kan du enten klikke på sirkelen med «Legg til», eller «Nyhetskilder» øverst i høyre hjørne. Da kommer du deg videre i vinduet som vises til høyre. Derfra velger du hvilke emner du vil følge og om du vil bli varslet med lyd.

DETTE GJØR DU: Etter å ha åpnet appen, trykker du på «For deg» på linja i bunn. Deretter kan du enten klikke på sirkelen med «Legg til», eller «Nyhetskilder» øverst i høyre hjørne. Da kommer du deg videre i vinduet som vises til høyre. Derfra velger du hvilke emner du vil følge og om du vil bli varslet med lyd. Foto:


20 varslingstagger

Fredriksstad Blad har 20 temaer som du kan følge. Blant disse finner du forhåpentligvis noe som interesserer deg:

FREDRIKSSTAD BLADS VARSLINGSTAGGER

 1. Næringsliv
 2. Krim
 3. Trafikk
 4. Uteliv
 5. Bolig og eiendom
 6. Skole og utdanning
 7. FFK
 8. Stjernen
 9. FBK
 10. Kultur og underholdning
 11. Lokal politikk

 12. Festivaler
 13. Rolvsøy
 14. Vær
 15. Borge
 16. Kråkerøy
 17. Hvaler
 18. Råde
 19. Onsøy
 20. Fredrikstad sentrum

Du velger selv hvor mange av disse temaene du ønsker å følge, og du kan fortløpende redigerer hvilke saker og temaer du vil følge via appen din.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.