Gå til sidens hovedinnhold

Send inn forslag: Hvem fortjener å bli Årets navn i Fredrikstad 2021?

Nå trenger vi din hjelp til å plukke ut kandidater til den prestisjefylte prisen Årets navn i Fredrikstad.

Fredriksstad Blad skal i en ny pris hedre en person, gruppe eller organisasjon som fortjener en ekstra påskjønnelse i 2021.

Prisen har fått navnet Årets navn i Fredrikstad – og det er til slutt leserne som skal avgjøre hvem som vinner. Nå etterlyser vi innspill til kandidater.

Kom med ditt forslag i skjemaet i bunnen av saken. Hvem fortjener å motta Fredriksstad Blads nye pris Årets navn i Fredrikstad?

Prisen skal gå til en person, gruppe eller organisasjon som har gjort en ekstraordinær innsats i 2021.

Nå vil FB ha din hjelp til å komme med forslag til kandidater. Hvem synes du fortjener utmerkelsen? Send inn ditt forslag – med en god begrunnelse. Du kan sende inn så mange forslag du bare vil.

FB-redaksjonen vil vurdere alle innkomne forslag og til slutt nominere fem stykker til prisen. Da kastes ballen ut til dere lesere igjen, som i en avstemming skal kåre Årets navn i Fredrikstad 2021.

Får du ikke opp skjemaet under, kan du også klikke deg inn her.

I fjor var Stian Thorbjørnsen som ble kåret til Årets navn i Fredrikstad, i det som var den første utgaven av prisutdelingen. Han danket ut Grace Bullen, FFK, kommuneoverlegene og Sten Helberg i kåringen.

Årets navn i Fredrikstad

Slik blir Årets navn i Fredrikstad kåret:

  • Steg 1: Redaksjonen ønsker tips og innspill til hvem som fortjener prisen.
  • Steg 2: Fredriksstad Blad-redaksjonen plukker ut fem kandidater som blir nominert til prisen.
  • Steg 3: Leserne stemmer frem sin favoritt, og den med flest stemmer blir kåret til Årets navn i Fredrikstad. Avstemmingen starter 30. november.

Kommentarer til denne saken