Gå til sidens hovedinnhold

Selv etter 6–1 mot Godset blir det full fyr i podkasten: – Det er så kjedelig at jeg sovner

Fotballmagasinet fyrer løs - både mot hverandre, fotballklubber og andre i ukens utgave av Fotballmagasinet podkast.

FFK banket Godset 6–1 på Marienlyst søndag, men allikevel blir det tendenser til krangling internt i Fotballmagasinet-panelet.

Krangelen går selvsagt ikke på om FFK leverte, eller ikke, men på hvor høyt det nå er lov å skru forventningene.

– Jeg orker ikke høre på klubber som sier at de tar kamp for kamp og en dag av gangen. Det er for mye kjedelige uttalelser i norsk fotball. Vi må ikke glemme at fotball er i underholdningsbransjen. Da må man tørre å stikke seg litt frem og si at man skal være med helt der oppe, sier FBs fotballekspert, Joacim Jonsson.

Det blir det selvsagt diskusjoner rundt, for Erik Pedersen mener FFK uansett ikke blir kjedelig.

– Selv om klubben er nøkterne utad så er det så mye trykk og forventninger rundt klubben at det uansett aldri blir kjedelig. Spesielt ikke når FFK har en fyr som Jonsson som alltid men så mye rart, ler han.

Til tross for diskusjonen flyr Fotballmagasinet-redaksjonen høyt om dagen. I dagens episode blir det blant annet snakk om potensiell startoppstilling, forventninger til seriestarten og hvorfor panelet mener FFK har gjort det så bra i oppkjøringen.

I tillegg blir det selvsagt spørsmål fra lytterne.

Lytt til podkasten ved å trykke på avspilleren midt i artikkelen eller søk opp Fotballmagasinet i Fredrikstad i Itunes eller Spotify.

Du kan også se den som video ved å trykke på videovinduet øverst i artikkelen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.