Selbak-treneren: – Snakker ikke om opprykk

SCORE IGJEN: Thomas Kolseth (i front) scoret ett mål da Selbak slo Kvik Halden 2.

SCORE IGJEN: Thomas Kolseth (i front) scoret ett mål da Selbak slo Kvik Halden 2. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Med mandagens 3–1 seier over Kvik-Halden2 har Selbak fått en luke på sju poeng ned til Råde og FFK2. I Selbak-garderoben er det derimot tabu å snakke om opprykk til 3. divisjon.

DEL

Selbak sikret seg tre nye poeng i høstens første kamp, selv om trener Jon Morten Skåksrud mener hans lag hadde litt stang inn.

– På stillingen 1–0 til Kvik i 2. omgang, så hadde de en stor mulighet til å doble ledelsen. Isteden klarer vi å slå tilbake, noe som vitner om en sterk lagmoral, sier Selbak-treneren oppstemt etter 3-1 triumfen

Godt utgangspunkt

At Råde samtidig tapte sin kamp 2–4 mot Borgen gjør at Selbak har et godt utgangspunkt.

– Vi vet hvor vi ligger på tabellen, men snakker ikke om opprykk. I Selbak benytter vi den kjedelige frasen: vi tar en kamp om gangen, sier Skåksrud.

– Men det må være lov å drømme litt?

– Målsettingen vi satt oss før sesongen, var at vi skulle gå på banen for å vinne hver match. Gjør vi det så ender sesongen med opprykk. Men det er langt igjen, understreker Skåksrud.

Tre mål etter pause

Kvik Halden 2 ledet 1–0 til pause på Halden Stadion.

– Vi leverte en grei omgang, men utnyttet ikke våre sjanser. Det gjorde vi derimot etter pause, sier Skåksrud som fikk se at Sebastian Engsmyr, Kristoffer Sternfoss og Thomas Kolseth score lagets mål. Nå venter to viktige kamper for Selbak. Først hjemmekamp mot Ås lørdag, før det er duket for et durabelig oppgjør mot opprykkskonkurrent Råde. Fortsettelse følger.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags