Se hvem som har startet ny bedrift den siste uken!

Det er startet 11 nye bedrifter i Fredrikstad-distriktet den siste uken. Her er hele oversikten.

DEL

FREDRIKSTAD BOLIGFORVALTNING AS, Bryggeriveien 61607 Fredrikstad, er registrert i Foretaksregisteret 4. januar. Formålet er regnskapsførsel, fakturering, økonomisk rådgivning, forretningsførsel, samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Styreleder er Geir Sverre Kristoffersen, mens Roar Wilhelmsen er styremedlem. Kristian Søntvedt Øvrebø er varamedlem til styret. Kapitalen er 30.000 kroner.

Enkeltpersonforetaket ASIAN FAIR V/ SORRAWIT NOPSRI, Bjølstadveien 4, 1671 Kråkerøy, er registrert i Foretaksregisteret 6. januar. Formålet er kjøp, salg og import av varer og matvarer, som skal selges via butikk og/eller nettbutikk. Sorrawit Nopsri er innehaver.

Sorrawit Nopsri (26) har startet enkeltpersonforetaket Asian Fair. Dette bildet er tatt i forbindelse med en studentbedriftved Høgskolen i Østfold.

Sorrawit Nopsri (26) har startet enkeltpersonforetaket Asian Fair. Dette bildet er tatt i forbindelse med en studentbedriftved Høgskolen i Østfold. Foto:

LITTMO INVEST AS, Hestehella 11, 1684 Vesterøy, er registrert i Foretaksregisteret 5. januar. Formålet er å investere i selskaper eller eiendom. Et såkalt holdingselskap. Selskapets virksomhet er å investere i selskaper og eiendom og alt annet som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagende. Morten Hansen er daglig leder og styreleder. Kapitalen er 30.000 kroner.

INVESTERINGSSELSKAPET SKOGSTRAND AS, Skogstrandveien 62, 1615 Fredrikstad, er registrert i Foretaksregisteret 8. januar. Formålet er investering i selskaper og objekter for utleie. Styreleder er Jesper Messerschmidt og kapitalen er 30.000 kroner.

JKBAKK AS, Lokaltunet 8, 1626 Manstad, er registrert i Foretaksregisteret 6. januar. Formålet er å eie aksjer, verdipapirer og investere i andre selskap og andre produkter og tjenester som naturlig hører til dette, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Selskapet kan også drive med kjøp og drift av fast eiendom. Styreleder er Jørn Krogsæter Bakken (representant for A-aksjonærene). Kapitalen er 30.000 kroner.

NUMERICA AS, Glacisgata 7, 1606 Fredrikstad, er registrert i Foretaksregisteret 5. januar. Selskapet formål er å investere i selskaper og eiendom og alt annet som naturlig faller sammen med dette, herunder salg av rådgivningstjenester, deltagelse i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagende. Ivar Søvold er styreleder og kapitalen er 30.000 kroner.

OZERO HOLDING AS, Nygaardsplassen 7, 1607 Fredrikstad, er registrert i Foretaksregisteret 6. januar. Formålet er å eie aksjer i andre selskaper, kjøp og salg av egen fast eiendom, samt utleie av egen eller leid fast eiendom. Jan Tage Baller er daglig leder og styreleder. Kapitalen er 30.000 kroner.

PLANKEBYEN BILPLEIESENTER AS, Stabburveien 3, 1617 Fredrikstad, er registrert i Foretaksregisteret 5. januar. Formålet er kjøp og salg av varer og tjenester innen bilpleie og bilpleieprodukter. Kjøp og salg av varer og tjenester innen dekk, felg og bilutstyr, samt drift av dekkhotell. Henrik Fjelle er daglig leder, mens Kai Christer Jensen er styreleder. Jarle Bergli og Henrik Fjelle er styremedlemmer. Kapitalen er 300.000 kroner.

SKAGERRAK MARINTEK AS, Falcheveien 17, 1618 Fredrikstad, er registrert i Foretaksregisteret 8. januar. Formålet er konsulentvirksomhet i maritim bransje. Opplæring og veiledning. Rådgivning i forbindelse med drift, vedlikehold og utbedring. Taksering. Tilstand, verdi, skade og reklamasjonsvurderinger. Konsulentoppdrag i forbindelse med forsikring og klassing av fartøy. Salo Jentoft Van De Vooren er daglig leder og styreleder, mens Inger-Tove Jentoft Van De Vooren er styremedlem (begge er representant for de ansatte). Kapitalen er 30.000 kroner.

TRULS ØSTERUD AS, Dyrødveien 28, 1622 Gressvik, er registrert i Foretaksregisteret 7. januar. Formål er å selge, vedlikeholde og reparere utstyr til anleggsbransjen, og andre produkter/tjenester som naturlig hører til dette, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Selskapet kan også drive med kjøp/drift av fast eiendom. Truls Olav Østerud er daglig leder og styreleder. Kapitalen er 30.000 kroner.

Kilde: Brreg.no

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.