Se hva som møtte Gatelagets spillere før mandagens kamp mot Støtvig hotell

Artikkelen er over 1 år gammel

(FFKs gatelag-Støtvig Hotel 4-5) Med eget korps under innmarsjen, var rammene for oppgjøret mellom FFKs gatelag og deres hovedsponsor Støtvig Hotel i eliteserieklassen.

DEL

Mandag klokken 12.00 var det duket for et meget spesiell oppgjør på Fredrikstad Stadion. Som hovedsponsor ønsket Støtvig Hotel en match mot laget de støtter. Med seg hadde de et korps som spilte opp før det braket løs på matta. FFKs A-lagsspillere som lørdag vant 5-2 over Arendal var tilskuere.

Dobbeltrolle for «Bummen»

SEIER: Nicolai Olsen (til venstre) fra STødvig hotel mente han aspirterte til å bli den neste "folkets spiller" i FFK. FFK-trener Bjørn "Bummen" Johansen kommenterte ikke utspillet.

SEIER: Nicolai Olsen (til venstre) fra STødvig hotel mente han aspirterte til å bli den neste "folkets spiller" i FFK. FFK-trener Bjørn "Bummen" Johansen kommenterte ikke utspillet. Foto:

FFK-trener Bjørn «Bummen» Johansen (49) fikk en dobbeltrolle, da han både var lagleder for Støtvig og dommer. Blant annet måtte han informere en av de hotellansatte at et innkast skulle skje bak hodet og ikke som på en bowlingbane (det finnes bowlingbane på Støtvig hotell).

"Folkets spiller»

STORKAMP: FFKs gatelag og Støtvig hotels ansatte leverte en flott forestilling mandag formiddag.

STORKAMP: FFKs gatelag og Støtvig hotels ansatte leverte en flott forestilling mandag formiddag. Foto:

Det var FFKs gatelag som dominerte innledningsvis, hvor Støtvigs kurs- og konferansesjef Nicolai Olsen hadde en svett oppgave mellom stengene for gjestene. Det sto 3–1 til Lars Petter Hansens lag ved pause.Da tok nevnte Olsen grep. Han satte seg selv inn som utespiller på banen og da ble det mer fart på sakene. I en innholdsrik 2. omgang, så klarte til slutt Støtvig hotell å dra i land en 5–4 seier.

Smilene satt løst etter kampslutt, hvor FFK-trener «Bummen» gratulerte Olsen med triumfen.

– Forhåpentligvis blir jeg den neste «folkets spiller», fleipet den Støtvig-ansatte. Trener "Bummen" holdt seg taus til utspillet.

PÅ ETTERSKUDD: Gatelagets big boss, Lars Petter Hansen (til venstre) kom på etterskudd i denne situasjonen mot Støtvig hotel.

PÅ ETTERSKUDD: Gatelagets big boss, Lars Petter Hansen (til venstre) kom på etterskudd i denne situasjonen mot Støtvig hotel. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken