Anette skal konkurrere i scenekunst i Hollywood

Anette Sestøl Andersen (32) er klar for World Championship of Performing Arts i Hollywood i sommer.

Anette Sestøl Andersen (32) er klar for World Championship of Performing Arts i Hollywood i sommer. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Anette Sestøl Andersen (32) får nå muligheten til å vise hva hun kan i World Championship of Performing Arts.

DEL

– Det å få representere Norge i World Championship of Performing Arts i Hollywood i sommer er en helt fantastisk stor mulighet og betyr utrolig mye for meg, sier Andersen som flyttet til Fredrikstad som 17-åring.

 WCOPA er ifølge henne verdens største konkurranse i scenekunst, som i år arrangeres for 21. gang.

50 nasjoner er med

– Vi som deltagere får møte og vist oss frem til de som er mest aktuelle i bransjen akkurat nå. Det er ikke bare en konkurranse, men også et helt fantastisk showcase. Det er over 1.500 konkurrenter fra mer enn 50 land, dette betyr at vi også kan skape samarbeid med andre musikere og scenekunstnere fra hele verden, sier Anette Sestøl Andersen til Østlandets Blad.

Anette Sestøl Andersen (32) skal delta i World Championship of Performing Arts.

Anette Sestøl Andersen (32) skal delta i World Championship of Performing Arts. Foto:

Utdannet seg i Singapore

Hun er begeistret for mulighetene som ligger i scenekunst.

– Det å kunne møte nye mennesker fra ulike kulturer, når man kanskje ikke kan kommunisere sammen på grunn av en språkbarrière er det helt fantastisk, mener Andersen. 

Hun er født og oppvokst i Ski, gikk første året på musikk, dans og drama ved Ski videregående skole før hun byttet over til musikklinja på Greåker videregående skole.

32-åringen har en bachelor i musikal fra La Salle college of the art i Singapore. I dag jobber jeg som frilans sanger, skuespiller og programutvikler for sang og drama.

Anette Sestøl Andersen (32) fra Ski (lilla kjole) er klar for World Championship of Performing Arts i Hollywood i sommer.

Anette Sestøl Andersen (32) fra Ski (lilla kjole) er klar for World Championship of Performing Arts i Hollywood i sommer.

Fått hjelp

André Kristoffersen fra Fredrikstad har spilt inn alle lydfilene Anette Sestøl Andersen skal bruke i konkurransen.

– Og Lydmuren creative sound engineering har hjulpet meg med innspilling, slik at jeg skal få spilt inn de tre sangene jeg skal konkurrere med, sier Andersen som drar til USA 30. juni.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken