«Læffen» og «Maddy» gir ut ny låt: – Det kan bli årets sommerhit

Artikkelen er over 2 år gammel

Musikeren Jan-Erik «Læffen» Helgesen har aldri vært redd for å ta store ord i sin munn. Nå føler han seg trygg på at han og Tore «Maddy» Madsen sitter på årets sommerhit.

DEL

Sammen med Madsen skal nemlig Jan-Erik Helgsen, mer kjent som «Læffen», snart gi ut låten «Hjerteslang». Vokalisten er sikker på at sangen kommer til å slå an.

– Vi mener selv at vi sitter på årets sommerhit. Hvis ikke denne slår an, så vet jeg ikke hva som slår an. Jeg har aldri vært mer sikker, sier «Læffen» selvsikkert.

Spellemannsvinner på laget

Låten er ikke et Læffen band-prosjekt, men et samarbeid mellom Tore Madsen, som for øvrig er broren til Per Sarin Madsen (trommeslageren i Postgirobygget, journ.anm.), og «Læffen» selv. Madsen står bak både tekst og musikk.

Med på laget har de også fått tidligere Spellemannsvinner Kyrre Fritzner som produsent.

– Jeg skjønner godt hvorfor det henger gullplater og spellemannspriser på veggen hjemme hos Kyrre. Han er en enormt flink produsent, og har hele tiden hatt tro på prosjektet vårt. Nå ser jeg frem til å få låten ut til folket, sier han.

Lytt på låten og si din mening i kommentarfeltet under

– Håper på landeplage

– Du mener virkelig at låten kan bli en ny landeplage?

– Ja, jeg mener at den er så bra. Men det kan jo være tilfeldigheter som avgjør om den slår helt an, eller ikke. Jeg er i hvert fall veldig stolt av sluttproduktet, og tilbakemeldingene fra dyktige personer i musikkmiljøet sier meg at den kan slå an, sier «Læffen».

Hva tenker du? Sitter «Læffen» på årets sommerhit? Hør og bedøm selv øverst i saken.

Artikkeltags