Gå til sidens hovedinnhold

Speaker, spiller og trubadur lager stemning på torvet

God stemning med sandvolleyball i sentrum

Artikkelen er over 5 år gammel

Sandvolleyballfestivalen skaper liv i sentrum. Stemninger står Jørn Gamlemoen for. Speaker, spiller og trubadur.

Sandvolleyballfestivalen er for alvor i gang med NorgesTour-turneringen som spilles på Stortorvet og Fisketorvet. Rundt de tre banene har folk samlet seg for å se, og på den nederste banen legges det opp til litt ekstra stemning, med musikkanleggm, tribuner og speaker.

Trår til

Sistnevnte rolle har Jørn Gamlemoen fra Kolbotn tatt på seg, i tillegg til å spille selv i turneringen. Og han er ikke redd for å by på seg selv, både som kommentator, danser og forsanger.

– Jeg er speaker, spiller og trubadur. Jeg trår til det der det trengs, også liker jeg Fredrikstad da, det er kjempestemning her, smiler sandvolleyball-spilleren.

Men i hvilken rolle er du best?

– Det må du ikke spørre meg om, men jeg har vunnet den ene kampen jeg har spilt hittil, svarer Gamlemo.

LES OGSÅ: – Håper flere ser verdien av Idrettsfestivalen

Flott ramme

Blant andre tilreisende spillere var det også kun gode ord å si om festivalen.

 

– Det er kjempegøy med bane i sentrum, mange som kommer å ser på, god stemning, så gjør det ikke noe at sola skinner heller, smiler Ane Guro Hjortland og Irmelin Sannarnes, som har kommet fra Bergen med ambisjoner om å gå til topps i turneringen.

– Dette er absolutt kult, god stemning, så skaper det interesse for sandvolleyballen også, sier Preben Riske og Øystein Schiernind fra Ski og Sandnes, etter at de nettopp hadde tatt en komfortabel seier, akkompagnert av speaker Gamlemoens kyndige kommentering.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.