Gå til sidens hovedinnhold

Let's Duet inne på «The Stream» topp 100

Artikkelen er over 5 år gammel

Før helgen var de på 44.plass, men mandag var de oppe på 31. plass. Med over 7.000 stemmer er fortsatt Let's Duet godt over streken som sender dem videre i «The Stream».

Sander Thoresen og Morgan Lillehjem er ganske fornøyde så langt. De har nådd målet, nemlig å være inne blant de 100 artistene som kan komme på showcase til høsten.

De er med i kampen med en video som er tatt opp på Kjøkøya, og som kulminerer med et brennende piano.

Leder med 2.300 til 100

– Vi er godt fornøyde så langt, nå gjelder det å holde seg inne blant de 100 beste. Vi har 5.769 strømminger så langt, og låten som ligger som nummer 100 har 3.450. I så måte er det ikke halvgæærnt, sier Morgan.

Han er opptatt av at de ikke skal hvile seg til 1. mai. Da settes nemlig strek.

Har mobilisert

– Sander og jeg har stått på, og vi mobiliserer så godt vi kan. Dette er noe vi jobber med hver eneste dag, og det har vi gjort helt siden vi la inn låten for cirka fire uker siden. Vi oppfordrer alle til å se på videoen, og har brukt Facebook og andre sosiale medier for å frem. Og det gjør ingenting at vi har vært i lokalavisene og på radio i tillegg. Det hjelper, mener duoen.

Forbereder seg

De vet det fortsatt er drøye 40 dager igjen til 1. mai, og det er artister der ute som henter mange stemmer.

– Vi må se fremover, holde plasseringen vår så godt som mulig, men også forberede oss til showcase for å ha nok å vise frem til plateselskapene, understreker artistduoen.

Det er åtte som har samler mer enn 10.000 stemmer. På de tre første plassene var poengsummene 32.514, 29.694 og 18.593 fredag ettermiddag.

Det er TV2 som står bak, og de samler deltagere på nettsiden www.thestream.no.

Det er 960 bidrag som er inne til audition så langt.

"THE STREAM"

Konkurransen baserer seg på at folk sender inn egne bidrag som legges ut på nettet; på thestream.no

Både soloartister, duetter, grupper, band, og ikke minst DJ/Produsenter er velkomne til å delta.

De 100 mest streamede artistene på nettsiden blir invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap som starter jakten på tre vinnere.

Kommentarer til denne saken