– Benedicte Berhus (14) stilte i klasse U18, 57 kilo. (15-17 år) og fikk gode kamper i en sammensatt klasse der hun møtte eldre og tyngre motstandere. Hun konkurrerer vanligvis i minus 52 kilo. men vant tre av fire kamper. Dermed ble det en andreplass til henne. Benedicte stilte også til start i seniorklassen og tok her en flott tredjeplass, opplyser Morten Olsen i Fredrikstad Kampsportklubb.

– Håkon Engedahl Olsen (16) stilte også til start i to klasser. Det ble seier i U18, 81 kilo etter to overbevisende seire, mens det ble en tredjeplass i U21, 82 kilo (18-20 år) etter flotte kamper og bare et tap. Sander Bo Johansen stilte til start for første gang siden NM i Fredrikstad i november. Han har vært plaget at ettervirkninger av koronaen, men er nå på full fart tilbake. Fire flotte seire i U18, 66 kilo resulterte i et gull. To seire og et tap i U21 66 kilo gjorde at han der tok en tredjeplass her, legger Olsen til.

Sander er uttatt til å representere Norge i Europacup i Bielsko Biala Polen 21–22 mai med påfølgende treningscamp.

– Dette er første store test i utlandet for Sander. Gjengen trener videre og ser fremover mot nye konkurranser denne våren, sier Morten Olsen.