Kvinne funnet hardt skadd på Innfartsåra

Trafikken på Innfartsåra fikk klokken 22 passere ulykkestedet i sakte fart.

Trafikken på Innfartsåra fikk klokken 22 passere ulykkestedet i sakte fart. Foto:

Av , og
Artikkelen er over 2 år gammel

Kvinnen som tirsdag kveld ble funnet hardt skadd på Innfartsåra, ligger på Ullevål sykehus. Skadene er trolig ikke livstruende.

DEL

Det forteller operasjonsleder hos politiet, Paul Horne, overfor Fredriksstad Blad onsdag morgen.

– Hun ble fraktet til Ullevål med harde, men trolig ikke livstruende skader, sier Horne.

Det er politiet i Fredrikstad som etterforsker hendelsen.

– Vi vet fortsatt ikke hva som har skjedd, annet enn at hun har falt fra brua og ned på veien. Vi har vitner som har sett henne i selve fallet, men ikke noe i forkant, sier etterforskningsleder Rune Albertsen.

Kvinnen er heller ikke identifisert. Hun hadde verken ID-kort eller papirer på seg da hun ble funnet.

– Vi er på vei inn til Oslo for å forsøke å finne ut av identiteten hennes nå. Men hun er fortsatt hardt skadd, så vi vet ikke når vi får vite mer, sier Albertsen.

Kvinnen ble også påkjørt av en bil etter fallet.

– Det eneste vi vet så langt er at hun har skader i hodet og indre skader. Hun er hardt skadd, men de siste rapportene sier at hun er utenfor livsfare, sier Albertsen.

Det var sent tirsdag kveld at kvinnen ble kjørt til sykehus etter å ha blitt funnet hardt skadd på rv110 tirsdag kveld. Kvinnen ble funnet på Innfartsåra der Glemmengaten krysser rv110 på bru. Politiet fikk melding om kvinnen klokken 21.24. Alle tre nødetater ble sendt til stedet og Innfartsåra var i en tid stengt for trafikk etter hendelsen.

Artikkeltags